Tomek_N Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam, znalazlem dzisiaj ciekawy diagram, z ktorego mozna wyczytac rozne informacje na temat rzeki na ktorej lowilem przez ostatnie dwa sezony najczesciej. Jest to rzeka Nidda w Niemczech - Frankfurt nad Menem. Jestem bardzo ciekawy co myslicie o tych parametrach. Moze sie wypowie jakas osoba ktora umie cos wywnioskowac z tabeli - bo ja nie za bardzo Pomiary z dnia 02.01.2010r Temperatura wody: 14,6?CTlen : 10 mg O2 / 1lpH : 7,4 To na tyle, zapraszam do dyskusji PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Pietrzak Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam, znalazlem dzisiaj ciekawy diagram, z ktorego mozna wyczytac rozne informacje na temat rzeki na ktorej lowilem przez ostatnie dwa sezony najczesciej. Jest to rzeka Nidda w Niemczech - Frankfurt nad Menem. Jestem bardzo ciekawy co myslicie o tych parametrach. Moze sie wypowie jakas osoba ktora umie cos wywnioskowac z tabeli - bo ja nie za bardzo Pomiary z dnia 02.01.2010r Temperatura wody: 14,6?CTlen : 1mg O2 / 1lpH : 7,4 To na tyle, zapraszam do dyskusji PozdrawiamTomekWitam,a o czym ma być ta dyskusja? O tym,że nie ma tlenu?Pozdrawiam.RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dziekuje za uwaga, zle przepisalem dane. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Pietrzak Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Więc jeżeli reszta wartości jest przepisana dobrze, to sugeruję odejście od komputera i pójście na ryby. Powinny brać.Pozdrawiam.RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wlasnie sam sie zdziwilem ze jest tak ciepla woda o tej porze roku A na ryby nie wyskocze - pstragi maja okres ochronny PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 No to sie zrobila zima - temperatura wody dzisiaj 0,9 ?C PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi