Mateush Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Do gorącej herbaty najlepszy jaki mam to Thermos 0.5l mountain ff. Herbata gorąca do 8 godzin pomimo otwierania. Dodatkowo jakiś pancerny jest. Upadki na twarde skały, w robocie przez przypadek zgniotłem zewnętrzne poszycie o on dalej trzyma temperaturę. Używam od 3-4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Zamówiłem Esbita wer 0.5 l , celem sprawdzenia produktu. Przesyłka dotarła przedwczoraj. Po ponad dobowych testach mogę napisać, że zakup był udany. Trzyma dobrze ciepło napojów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Przesyłka dotarła przedwczoraj. Po ponad dobowych testach mogę napisać, że zakup był udany. Trzyma dobrze ciepło napojów.To pewniak, więc nie dziwi nic. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Mam również Esbity w ilośći 2 szt , tzn 0,75 l oraz taki szerszy 0,75 l na zupę . Wolałbym szklane ale na ryby i w góry lepsze jednak metalowe , pare razy zaliczyłem glebę i ten węższy jest poobijany i trochę wgnieciony ale nadal parę godzin temperaturę trzyma . Ze szklanych to już by nic nie zostało . Do węższego w cenie dostałem 2 korki oraz 2 kubki . Edytowane 22 Listopada 2022 przez alex62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi