BOSMAN 76 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) I ja się zamelduję. O której w piątek zjazd,ja wpadnę po robocie około 19. Spłyne Bugiem ponieważ po mojej stronie jest problem z wodowaniem. Wpadam w sobotę 4 lipca, czyli miejscówa bliżej plaży w Borsukach tam przy zakręcie ? Jak tak to tam bym się zwodował. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez BOSMAN 76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Miejscówka miała być na łące ale doszedłęm do wniosku że chyba należy się odrobina cienia szczególnie że ma być upał. Miejscówka przesunięta o 200m między drzewa przy starej rozmytej kamiennej główce. Przy niskim stanie wody było tam 1,8-2m a teraz cholera wie, jeszcze nie byłem w tamtym miejscu, może do piątku pójdę na ryby to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Fajnie Darek, iż o tym pomyślałeś. Ja będę, jeszcze tylko czekam na potwierdzenie chłopaków. Hubertus się stara, a Adaś chce. Na pewno z kimś przyjadę. Bartuś, Ty wiesz co masz zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Mogę poprosić o lokalizację czy to przy wyspie za zakrętem?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 dajcie dokładny namiar i komu trzeba zapłacic za łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie To, co zawsze. Przyjacielu. Nauczyłeś mnie nie lubić cukru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Woda Okręgu w Białej Podlaskiej - http://www.pzw.org.pl/bialapodlaska/cms/12029/zezwolenie_okresowe_na_2015r Piter, niestety, nalewek nie robię od 3 lat. Mam jakiegoś dziwoląga w gąsiorku, aż boję się otworzyć. Może jednak za Twoją namową zarydzykuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 dziękowałtakie pytanie zadam...smalec robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie zadawaj takich pytań, Hubercik. Oczywiście, że tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie zadawaj takich pytań, Hubercik. Oczywiście, że tak!Kupię pieczywo i możemy jeść przez cały pobyt.To będzie odbicie naszego , kiedyś, pobytu nad Wartą. Pamiętasz, było wszystko, oprócz pogody. Do dzisiaj to pamiętam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Kupię pieczywo i możemy jeść przez cały pobyt.Jest to dobre rozwiązanie bo wbrew temu co myślałem na wsi pieczywo jest .............. dużo gorsze niż w mojej ulubionej piekarni w W-wie. Faktem jest że jest 2x tańsze ale ja wożę z miasta na wieś. Drewno na ognisko się znajdzie. Nie będę czarował że wody do kolan a ryb do ch......... . Znaczy wody faktycznie do kolan ale z rybami . Pod brzegiem w najgłębszych miejscach w porywach 1,5-1,7m na środku do ......metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jest to dobre rozwiązanie bo wbrew temu co myślałem na wsi pieczywo jest .............. dużo gorsze niż w mojej ulubionej piekarni w W-wie. Faktem jest że jest 2x tańsze ale ja wożę z miasta na wieś. Drewno na ognisko się znajdzie. Nie będę czarował że wody do kolan a ryb do ch......... . Znaczy wody faktycznie do kolan ale z rybami . Pod brzegiem w najgłębszych miejscach w porywach 1,5-1,7m na środku do ......metra.To i tak głebia w porównaniu do Warty....tam to jest jakaś masakra, wody do kolan, w miejscach gdzie w zeszłym roku łowiłem jazie zostało moze ze 40 cm wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Tak patrze na prognozy i stan wody i nie ukrywam, że zaczynam mieć wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Na jaki temat? Spotkać się zawsze warto, bez względu na stan wody i pogodę.Nie pękaj Olo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Nie ukrywam, że połowić trochę chciałem jak pojadę, a i w Bugu wody mało i słońca mam dość po dzisiejszym Zegrzu Odpuszczam, może nadarzy się lepsza aura i warunki na spotkanie. Edytowane 1 Lipca 2015 przez OloPe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Bartek tak jak rozmawialiśmy za chłopaków nie ręczę ,ale ja postaram się byc w sobotę wieczorem...tylko kierowcę musze ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie ukrywam, że połowić trochę chciałem jak pojadę, a i w Bugu wody mało i słońca mam dość po dzisiejszym Zegrzu Odpuszczam, może nadarzy się lepsza aura i warunki na spotkanie.Nie rób mi tego. Myślałem, że posiedzimy, pogwarzymy... Wysłane z mojego ZP980+ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Na jaki temat? Spotkać się zawsze warto, bez względu na stan wody i pogodę.Nie pękaj Olo. Olo, a kto tu jedzie na ryby . Nie będę łgał ale jest bryndza ale wczoraj wieczorem coś zauważyłem. Tak jak wcześniej pisałem nie widać życia w Bugu ale po 21:00 to życie się objawia i to nie tylko bobry i norki ale i ryby. Niezły wir coś zrobiło, na starej główce chyba klenie ganiały drobnice, coś chyba okoń ciągało za gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Smalec zrobiony, urlop piatkowy klepnięty....opłaty zrobić i ok 3 w nocy startujemy....u kolgi Sachy meldujemy sie na śniadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Smalec zrobiony Dżem ze świni lepiej brzmi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Dżem ze świni lepiej brzmi dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam tak jak pisałem wcześniej nie będę mógł wpaść na spotkanie .Szkoda no ale może następnym razem się uda .Pozdrawiam i życzę wszystkim TAKIEJ RYBY!!!!Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Wydygało widzę sporo osób. Wstyd, chłopaki, upał i namioty Was przeraziły? Ja tak jeżdżę od lat, a młodzieniaszkiem już nie jestem. No cóż, stara gwardia nie zawiodła. Wyjeżdżamy z Hubertusem o 3 rano. Darek w porze śniadaniowej będziemy ku Tobie zmierzać. Niezdecydowani, dzida i naprzód. Opowieści Bartka o Jego wyprawach przy ognisku - bezcenne. Wędkować spróbujemy nocą, albo z wieczora.Olo, zawiodłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Opowiadania Bartka, gra w kości, super herbatka, kawa ... jeszcze raz opowiadania, super poczucie humoru ... echhhhbto cały Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi