Bezel Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Hejka. Chce złożyc sobie kija i oczywiście jest sprawa wyboru blanku.Z oferty ATC p. Łukasz mi napewno coś wybierze ale zastanawiałem sie jeszcze nad blankiem z tego modelu Avida czyli AVC66HF.198cm 14-25 lb wyrzut 10- 43gramy. Wiemy, że St. Croix ma zapas mocy i czy ten blank nadawałby się do Sliderka 10 tonącego, Fatso 10 tonącego, Jack pływający ? W każdym razie max. 60gram i głowie jerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 z tego co widze po opisie rozwazasz nowa serie blanków (IPC tech) która jest ciutke mocniejsza od swoich poprzedników. Używałem AC66HF przez dobry rok i wabiki o których myslisz miotał az miło... obecnie moj kij ma (jak dobrze pamietam) Grzecho z Lublina - nasz uzytkonik. moze coś dopowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Mam tego Avida tylko starszy model. Opis blanku jest ten sam. Kij jest znacząco niedowartościowany w opisie. Według mnie opis wyrzutu powinien wyglądać następująco 20-55 gr. Można też rzucać cięższym sprzętem nawet 70 gr, ale przy tych wabikach potrzebne jest wyczucie, gdyż kij pod nimi już się ugina.Na forum było już kilka wątków o tych balnkach i o różnicach starych i nowych avidów. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czyli powinien sie nadawac W sumie czemu nie, mój znajomy ma Premierka do 1oz i machał Sliderkami 10S.Poszukałem na forum i jestem na tak dla tego blanku.Rodmas pewnie pomoże więc wiem wszystko dziękuje.Następny etap pomysł na rękojeśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi