Darecki Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Witam Znacie może koledzy jakiś sklep wędkarski honorujący bony Sodexo na terenie Polski południowej. Oprócz Decathlona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 słabo. mam ten sam problem. na allegro jest uzytkownik z Bydgoszczy ktory ma kołowrotki za ktore mozna płacić bonami.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Proszę bardzo http://fishclub.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Warszawa to Polska południową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Warszawa to Polska południową?Ulica Łukowska jest w południowej części Warszawy . Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez pisarz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Warszawa to Polska południową? Nie kolego, nie Polska południowa ale myślę że nie tylko ty chciałbyś skorzystać z takiej informacji.Sporo osób dostaje z różnych źródeł takie bony i myślę że warto aby lista taka powstała. Tak ogólnie to Sodexho ma na stronie listę partnerów http://bonysodexo.com.pl/realizacja-bonow-sodexo-pass/ Ulica Łukowska jest w południowej części Warszawy . Nawet na Pradze Południe, więc coś z południa ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Bo bony to przeżytek U mnie dają karty Sodexo i można nimi wszędzie płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Z Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 U mnie uznali że karty to też przeżytek i w związku z tym nic nie dają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Pogadać z jakimś właścicielem sklepu. Pewnie można się dogadać Nawet jak niema go na liście partnerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 U nas też uznali, że przeżytek i dają gotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wiem że to wykopalisko????ale może ktoś wie jak teraz wygląda sprawa ze sklepami wędkarskim które uznają bony sodexo? interesuje mnie Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Takie wykopaliska na pewno zrealizujesz we wszystkich sklepach pod szyldem Centrum Wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Tu jest szkopuł u nich na stronie nic nie ma(informacji). Zanim użyłem łopaty posprawdzałem po ich stronach(sklepach w wawie) i nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Fishclub na Łukowskiej, jakiś czas temu płaciłem bonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dzięki ale sprawdzałem na razie nie można zresztą ciśnienia nie mam????ale będę wdzięczny za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Tu jest szkopuł u nich na stronie nic nie ma(informacji). Zanim użyłem łopaty posprawdzałem po ich stronach(sklepach w wawie) i nic nie znalazłemUwierz mi na słowo. Płaciłem tam w ten sposób niejednokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 A ja, zamiast domniemywać, proponował bym wykorzystać wynalazek p. Grahama Bella 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dobre ???? ale ja nie wierzę temu dziełu szatana wolę sygnały dymne???????? a tak na poważnie sprawdzałem na ich stronach napisałem wyraźnie wcześniej, ale dziękuję???? ci za pomoc????i tobie też pomogę jak Ci się nudzi to radzę iść na ryby ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi