Artek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Witam, czy miał ktoś z Was styczność z Fishmakerem II, nowość na ten rok? Czy jest gdzieś dostępny? Proszę o porównanie do pierwszego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 witam na forum był ten temat wałkowany,mam dwa fishmakery I i II tego nowego jeszcze nie przetestowałem bo kupiłem go pod bolenie a pierwszym modelem kręce już parę lat i chodzi bez żadnych uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 witam na forum był ten temat wałkowany,mam dwa fishmakery I i II tego nowego jeszcze nie przetestowałem bo kupiłem go pod bolenie a pierwszym modelem kręce już parę lat i chodzi bez żadnych uwagPrzeczytaj dobrze temat, ja mówię o wklejankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 hehehe sorki jak już przeczytałem pierwsze dwa wyrazy to zacząłem pisać w tym wypadku niestety niepomoge,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Sezon minął, czy ktoś może już coś powiedzieć na temat wklejanek Fishmaker II Sensitive Jig ? Na dzień dzisiejszy wiem tylko tyle, że polepszyli na plus uchwyt mocowania kołowrotka i skrócili rękojeść, co dla większości jest bardziej wygodne. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi