szymanek69 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak to mówią "szewc bez butów chodzi " Raz po raz śmigam jeszcze ze spinem więc trzeba było na szybko uzupełnić przynętowe braki w pudełku. Drużyna A po testach 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Fajne te Twoje mikro przynety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A dzięki Zawsze powtarzam że mają podobać się naszym rybkom, choć i w tej kwestii nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jako że latają jeszcze chrabąszcze to ukręciłem sobie żeby sprawdzić je na wieczornych kleniach. Aura taka że tylko wieczorkiem chce się wyjść i trochę pomachać 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Bajka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Uff, to naprawdę robi wrażenie. Jak dla mnie są boskie! Zwłaszcza te woblerko-włochato-muchowate.Choć w sumie co ja tam gadam, wszystkie są niekiepskie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dokładnie wszystkie są niesamowite.Szacun ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Znalazłem na dysku krótki filmik z pracą jednego z muchowobków - generalnie wszystkie "drobią" i takie coś mi pasuje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jak dla mnie super. Żywe muchowoblery też drobią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Bardzo fajne przynęty.Pomysł z przegubowymi ogonami dość ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Sprawdziły się w boju, rybki ochoczo konsumowały więc trzeba będzie nakręcić zapas. Kręcone na #8 a jelce zasysały je po przełyk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Od wakacji miałem niemoc twórczą dopiero "Konkurs dla twórców przynęt" zmobilizował mnie do pracy w myśl powiedzenia : "Co masz zrobić jutro ... " Także pierwsze przynęty zaczynają schodzić z imadła W planach jeszcze muchowobki , kuguciki i jigi pstrągowe 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Masakra .Ile te cudeńka ważą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Przedział wagowy od 1g przy haku 14-12 ( muchowe jigowe ) do 3-4g na większych klasycznych jigowych - żeby nie przesadzić rozmiarowo i z proporcjami. Choć kto wie czy "robaczywe mutanty" nie znalazły by uznania w gustach pstruchów i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Znalazły. Na te co dostałem od Ciebie w zamian za wobki parę kropków padło. Niestety fotek nie robilem, bo niżej forumowego minimum. Ale, łowiły z całą pewnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Kolejna porcja pierzaków na konkurs koguciki z kotwiczkami na 2,8g główkach 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Była chwila czasu to ukręciłem jeszcze konkursowe muchowobki - takie kiełżowate 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Koo kozzaackie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Zbroję się na morską trotkę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A jak zbrojenia na kropki? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 He he - grudzień miesiącem kropkowanych zbrojeń Twoje będą na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Super tobiasze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Już powoli tupie w oczekiwaniu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Trotki w najbliższym czasie nie będą prze zemnie niepokojone, więc przygotowania do kropkowanego sezonu ruszyły Na pierwszy ogień małe koguciki z 2,5g główką Następnie zabieram się za klasyczne jigi i jigowe robactwo rozmiaru XL 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Robactwo jigowe się wylęga - haki #4 i 1,5 g główki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi