Skocz do zawartości

Dłubanina Szymanka

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Z pola walki  ;) Będąc w papierniczym nabyłem drogą wymiany pieniężnej za całe 2,5 zł / ok 40szt  ruchome oczka - małe zapodaję do muchowobków. Myślę że delikatne dźwięki wydające przy drganiach wobka stanowić będą dodatkowy element wabiący. Duże oczy standardowo "pójdą" do much szczupakowych.  

PC150557.jpg

PC150558.jpg

• Like 21

• 3 tygodnie później...

Nie wiem jak to robisz, ale wszystko wygląda po prostu genialnie.

He he, podpatruję najlepszych  ;)  Do Twojego poziomu dopracowania i genialności to mi jeszcze uuu.... brakuje  :D Ale dzięki

To jeszcze takie cuś, żeby nie było że tylko spin :)  - udało się zrobić jak taką fotę. Prezent dla kolegi będzie na urodzinki - może poczęstuję jakąś "rudą na myszach"  

P1050559.jpg   

Ramkę kupiłem  ;)

Edytowane przez szymanek69
  • Like 14

Do Twojego poziomu dopracowania i genialności to mi jeszcze uuu.... brakuje  :D Ale dzięki

No tutaj to sam siebie obraziłeś! Patrzysz zbyt ostrym okiem na swoją robotą, a powtarzam - jest GENIALNA!

Muszki też piękne. Przyznam, że ostatnio podpatruję różne takie włochacze pod kątem wykorzystania przy spinie. Twój wątek jest do tego celu odpowiedni ;)

Jeszcze raz: genialne.

• Like 1

Osobiście,.. jeśli jest to prezent, napisałbym ładnie w środku... ,,W razie czego - zbić szybkę,, :excl: :excl: :D.. Ale zawsze, można ładnie wypalić na ramce...

A widzisz nie pomyślałem nad takim drobnym akcentem  :good:  Dopóki nie dostanie do łapki to jeszcze można poprawić  :)

• Like 1

Ta ramka z muszkami bardzo fajna, na niejednej ścianie pewnie zwiśnie. 

Też mi się podoba, chyba se zrobię drugą dla siebie  ;)

Wczoraj mnie naszło Łukasz po Twoich słowach jak odbierałeś jigi : " A te ogonki pływają ? "  No jak nie jak tak !  :D Dzięki za pomysła !

Zdjęcie underwater 

P1070562.jpg

• Like 10