szymanek69 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Zalęgło się jeszcze czeburaszkowe robactwo na hakach #10 uff ! Dobrze że niedługo się pozbędę, bo żrą nawet pomarańcze 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Zimno, wietrznie, bleeee ! Więc kręce - #12 i #14 Wioooosnnnnyyyy !!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 JARKU ale masz brzydką skórę i te pieprzyki do tego-beee...A wyroby jak zwykle pierwsza liga. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Fajne te mikrusy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 JARKU ale masz brzydką skórę i te pieprzyki do tego-beee...A wyroby jak zwykle pierwsza liga.He he ! cellulit i pozostałości po solarium ale kuracja kwasem hialuronowym i uzdolniona kosmetyczka zrobią cuda Ps. Twoje okoniowe się robią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jarku wrzuć kilka zdjęć tego co robisz typowo pod okonia ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Żeby odetchnąć trochę od mikrusów Czeburaszkowy hak #2 i testowe okoniowe mylarowe rybki. W środku mylaru pływająca pianka, wzmocnione epoxy. "Flagowy latawiec" na podobnym haku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Świetnie to wyglada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Flagowiec robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 To jeszcze jedno ujęcie "latawca" Jak takie cuś nie zaciekawi pasiaków to .... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jarek , a ten latawiec z czego ma ogon? i odnóża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Tomek ogon to klasyczny marabut czyli indor a odnóża to siodłowe pióro koguta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ale ogon jakiś wąski jest , wydaje mi się jakbyś na nim wiązał segmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Indora zapodałem w pętle, skręciłem a po nawinięciu ładniutko przyciąłem jak mistrzunio fryzjerski Miał być gęsty, włochaty ale miękki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Dokręciłem na szybko jeszcze jednego testowego okoniowego. Pojechał lansować się z towarzyszami nad inne wody Pod włochaczem pianka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 O, tego koloru dywan mnie interesuje, bo mój zapas już się kończy. Wiesz gdzie można ten seledyn jeszcze nabyć ? Bardzo fajne te mikrusy i okoniowe kształtki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Kupowałem u Gawlika http://bogdangawlik.pl/product-pol-8245-BG-Fish-Hair.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jarku ! robaki doszły ... nie mam słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zrobiłeś jedną pętlę ? Czy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jarku ! robaki doszły ... nie mam słów Cieszę się że się podobają, teraz tylko niech łowią same fajne rybki Zrobiłeś jedną pętlę ? Czy więcejJedną - to krótki odcinek do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zaskakujesz!Super! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Naaaaaaaaaaapewno będą łowne i nie omieszkam się z Wami podzielić informacjami, jak łowią,co łowią i ile łowią ha ha ha...Moje garbusy już o nie pytają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Tak z ciekawości ... jaki sprzęt pod nie stosujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ja swoje okonie oraz spiningowe pstrągi ogarniam jednym kijkiem Jaxon XT Pro Royal Era UL 2-9 g 198cm Do tego plećka 0,06 Dragona, Spro Blue Arc na okonie,albo grubiej to Stren 8lb i Daiwa SS2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 I jaka jest długość rzutu przy tych, które mi wysłałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi