joker Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 wiewiórki przemalował 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Jarku,a czy to jakaś "kura domowa" zamówiła do wycierania kurzu ?Widziałem ,jak kolega łowił czymś takim,no i powiem,że pięknie się prezentuje w wodzie...raczej jak szczupak jest w okolicy to do "tego" wyjdzie.He he Piotrek nie wygląda na kurę domową Opowiadał że szczupaki bardzo fajnie reagują na takowe wiewióry Jarek , robiłeś na stelażu swoim ? , czy na shanku? Jaka długość. Robiłem na swoim. Nie mając odpowiednio grubego musiałem skręcić drut jak do wkrętek. Te były koło 12-13 cm stelaż. Następne trochę zmodyfikuję dodając po skrzydełku z krętlikiem po obu bokach w okolicy środka korpusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Powrót do normalnych wielkości Oprócz karkówki, grilla, browarka i totalnego lenistwa znalazłem chwilę na obiecane dłubanie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Piekne dziwolagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jarku, twój kiełż ze sterem świetnie drobi, kapitalny woblerek. No i miałem czterdziestaka na brązowego jiga (z aukcji dla dzieciaków), skubany wypiął się tuż przed podbierakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Cieszę się że rybki współpracują z moimi wabikami. Dla wykonującego przynęty to najlepsze uznanie, sam wiesz Edytowane 4 Maja 2016 przez szymanek69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jarek, ja tez testowałem w poniedziałek twoje przynęty, pracują bajecznie, szczególnie fajna pracs jigo woblera. Niestety ryby nie chcialy współpracować na nic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Nic odkrywczego ale między muchozolami coś z robactwa się dłubie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 chętnie kupie ładnego kiełża i trochę robali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Pełnia sezonu muchowego więc w większości takie wabiki "opuszczają" moje imadło. Kręcę na bieżąco to czego brakuje w pudełku lub co lata i skacze najczęściej.Proste, szybkie w wykonaniu imitacje mrówek na hakach #16 - lipieniowo-jelcowy smakołyk minimum materiałów : czarna nić, kogucik gizzly na jeżynkę i tułowik z piankowej maty pod komputer. Opcjonalnie można dodać skrzydełka z foli ochronnej od świetlówek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dobra ! Wakacyjne lenistwo mus poskromić i powoli przygotowywać się do jesiennego żerowania drapieżników. Uzupełnianie pudełek zacząć czas Kleniowo - okoniowe muchowobki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Bardzo bym chciał je w moim pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Muchowobki piękne. Będą gryzione... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Ten z czerwonym grzbietem powinien robić robotę, sam bym przygarną. Pływające czy tonący, ile mogą zejść pod wodę? Edytowane 9 Września 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Wszystkie muchowobki są tonące także ile zejdą poniżej zależy od łowiącego i warunków łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A jaka waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Na sucho ok 2 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Z cyklu : co chłop znajdzie w pasmanterii i wykorzysta 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Niesamowite . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Bardzo piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Pełen podziw... Z chęcią je kiedyś sprawdzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 piękne szkarady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Czasami i taki kolor "chodzi" na łowisku Ciąg dalszy zabawy z tasiemką z pasmanterii 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jarek , szkraby piękny ze stajni "Dłubanina Szymanka" a ja po naszej ostatniej wyprawie mam zapalenie oskrzeli. Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Dzięki - Tomek zdrowiej szybko i w formie lekarstwa masz jednego odłożonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi