Pride Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Piękne, pstrągi z górskich rzek uwielbiają takie naturalne kolorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nizinne równie piękne pstrągi także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 WOOOOW... klasa te jigi poprostu mistrzostwo świata,nie mogę się napatrzeć...pozdrawiam twórcę tych cacuszek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Piekne jigi Przyjemnie sie oglada takie cukiereczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Inspirująco, kreatywnie i świeżo Dodaję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dziękuje bardzo za pozytywny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Wietrznie ,zimno to trzeba sobie umilać jakoś wieczory Powracają zaplatanki tym razem z chenilem na haku #4 waga ok 2g 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Cały czas coś dłubię 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Na górnym zdjęciu , ten z czerwonymi bokami jest niezły, tzn mi się podoba , myślę że naszym milusińskim też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Z pola walki Będąc w papierniczym nabyłem drogą wymiany pieniężnej za całe 2,5 zł / ok 40szt ruchome oczka - małe zapodaję do muchowobków. Myślę że delikatne dźwięki wydające przy drganiach wobka stanowić będą dodatkowy element wabiący. Duże oczy standardowo "pójdą" do much szczupakowych. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jarek a ja z chęcią nauczyłbym sie klecić takie maluszki , ale paluchy za grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 O ja pierdziele, to juz jubilerska robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 jigo-woby kosmiczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nie ma to jak dobra organizacja stanowiska pracy Ale z tego chaosu coś tam powstaje Kolejne warianty kolorystyczne "wytrzeszczy" Jeszcze tylko znaleźć chwilę nad wodą na spokojne przetestowanie. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wreszcie ktoś, kto ma podobnie zorgqnizowany warsztat do mnie muchowobki jak zawsze klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Faktycznie wytrzeszcz mają konkretny, robota mistrzostwo świata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Robale dostały "wytrzeszcz oczny prowokujący" 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 fajne pomysły super wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie wiem jak to robisz, ale wszystko wygląda po prostu genialnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Nie wiem jak to robisz, ale wszystko wygląda po prostu genialnie.He he, podpatruję najlepszych Do Twojego poziomu dopracowania i genialności to mi jeszcze uuu.... brakuje Ale dziękiTo jeszcze takie cuś, żeby nie było że tylko spin - udało się zrobić jak taką fotę. Prezent dla kolegi będzie na urodzinki - może poczęstuję jakąś "rudą na myszach" Ramkę kupiłem Edytowane 5 Stycznia 2016 przez szymanek69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Osobiście,.. jeśli jest to prezent, napisałbym ładnie w środku... ,,W razie czego - zbić szybkę,, :excl: .. Ale zawsze, można ładnie wypalić na ramce... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Do Twojego poziomu dopracowania i genialności to mi jeszcze uuu.... brakuje Ale dzięki No tutaj to sam siebie obraziłeś! Patrzysz zbyt ostrym okiem na swoją robotą, a powtarzam - jest GENIALNA!Muszki też piękne. Przyznam, że ostatnio podpatruję różne takie włochacze pod kątem wykorzystania przy spinie. Twój wątek jest do tego celu odpowiedni Jeszcze raz: genialne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Osobiście,.. jeśli jest to prezent, napisałbym ładnie w środku... ,,W razie czego - zbić szybkę,, :excl: .. Ale zawsze, można ładnie wypalić na ramce...A widzisz nie pomyślałem nad takim drobnym akcentem Dopóki nie dostanie do łapki to jeszcze można poprawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ta ramka z muszkami bardzo fajna, na niejednej ścianie pewnie zwiśnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ta ramka z muszkami bardzo fajna, na niejednej ścianie pewnie zwiśnie. Też mi się podoba, chyba se zrobię drugą dla siebie Wczoraj mnie naszło Łukasz po Twoich słowach jak odbierałeś jigi : " A te ogonki pływają ? " No jak nie jak tak ! Dzięki za pomysła !Zdjęcie underwater 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi