radyk Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam to moja stronka https://www.facebook.com/MRfishinglures?ref=aymt_homepage_panel Tworzę woblery z drewna pianki oraz żywicy. Woblery mojego autorstwa (początki zawsze z drewna), wszystko wykonywałem sam, dużo oglądam czytam o woblerach i wzoruję się też na wykonanych już gdyż ciężko zrobić niepowtarzalnego woblera który się wyglądem nie powtarza Pozdrawiam Proszę o opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (...)Tworzę woblery z drewna pianki oraz żywicy. Woblery mojego autorstwa (początki zawsze z drewna), wszystko wykonywałem sam, dużo oglądam czytam o woblerach i wzoruję się też na wykonanych już gdyż ciężko zrobić niepowtarzalnego woblera który się wyglądem nie powtarza (...)Moja rada? Rób woblery, które Ci się podobają. A że będą podobne do innych? Mają łowić Z czasem dodasz coś nowego, "od siebie" i będziesz miał w swoim własnym, niepowtarzalnym stylu. Cierpliwości.I witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi