Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam Nie wiem czy mieliscie okazje widziec taka oto nowinke : http://fish.shimano-eu.com/content/eu/en/Home/products0/jdm.html Shimano Europe wprowadza, w ograniczonym stopniu, oferte nazywana JDM. A jak pieknie to opisuja Takich czasow dozylismy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 czyli Stella z DE teraz będzie jeszcze bardziej jak STELLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 czyli Stella z DE teraz będzie jeszcze bardziej jak STELLA Stella jak Stella. Tam to juz wiele roznic nie ma (oczywiscie jesli nie mowimy o pewnych modelach Stelli dostepnych tylko na JDM). Natomiast ciekawe jak potocza sie losy takich "Twin Power F cos " czy innych " Stradico - zabijakow". Bo jesliby weszly TP JDM i Biomaster JDM to markietingowcy na Europe beda mieli ciut wyzej zawieszona poprzeczke niz dotychczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Globalizacja, albo po prostu TP na EU sprzedawał się słabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 no taki trochę strzał w kolano, ale myślę, że w DE jest nadal sporo ludzi kupujących kołowrotki za 100E i pukających się w głowę na JDM, podobnie zresztą jak w USA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Moze po prostu jakis japonski Shimano Boss zobaczyl ile tego idzie z JP w swiat i stwierdzil, ze teraz oni beda uczestniczyc w jedzeniu tego tortu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 No to wreszcie mamy oficjalną odpowiedź na odwieczne pytanie: czy sprzęt jdm jest lepszy od usa/eu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No to wreszcie mamy oficjalną odpowiedź na odwieczne pytanie: czy sprzęt jdm jest lepszy od usa/eu?Dokładnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ahaaa, a jak niby brzmi ta odpowiedź? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jano... bo czasem ważniejsze jest samo pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Należy jednak pamietać , że prawdziwe JDM to prywatny import z japan o tym to samuraje nie pomyśleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Moze po prostu jakis japonski Shimano Boss zobaczyl ile tego idzie z JP w swiat i stwierdzil, ze teraz oni beda uczestniczyc w jedzeniu tego tortu...Raczej jerka czyta i wyciąga wnioski . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Teraz będzie JDM i JDM Europe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 pal sześć te stelle ! dialuna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mhm... dialuna....wyprodukowana w Chinach, prawdziwy JDM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mhm... dialuna....wyprodukowana w Chinach, prawdziwy JDM.mogę cie zapewnić ze ta Dialuna z chin jest lepsza od najlepszego kija shimano EU. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 mogę cie zapewnić ze ta Dialuna z chin jest lepsza od najlepszego kija shimano EU. Od Lesatha tez? Tak abstrachujac- wszyscy i wszedzie pisza jak to JDM najlepszy, milion razy trwalszy od europejskich badziewiow to i Helmuty zechcialy miec u siebie w oficjalnej dystrybucji, jak jest popyt to i podaz sie znajdzie, tak dziala rynek, europejska mafia sprzetowa rece zaciera, wyzsza cena, wyzszy dochod, karuzela kreci sie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Od Lesatha tez? posiadałem 2st Lesatha fajne kijki, wymieniłem je na fireblood ładniejszy design oczywiście wedle gustu . Dialuna posiadam w castingu ,kopiłem z ciekawości czy długi kij castingowy będzie mi leżał w łapie. Okazało się ze to super kijek wykonany perfekcyjnie pod każdym względem ,no i cena 28000yen czyli o wiele tańsza od Lesatha . Jeśli miął bym wybierać która lepsza, to wybrał bym Dialuna bez zastanowienia ani sekundy. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 posiadałem 2st Lesatha fajne kijki, wymieniłem je na fireblood ładniejszy design oczywiście wedle gustu . Dialuna posiadam w castingu ,kopiłem z ciekawości czy długi kij castingowy będzie mi leżał w łapie. Okazało się ze to super kijek wykonany perfekcyjnie pod każdym względem ,no i cena 28000yen czyli o wiele tańsza od Lesatha . Jeśli miął bym wybierać która lepsza, to wybrał bym Dialuna bez zastanowienia ani sekundy. Jesli spodziewasz sie w Europie ceny za Dialune na poziomie 28000 JPY to...poczekasz na wyprzedaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jesli spodziewasz sie w Europie ceny za Dialune na poziomie 28000 JPY to...poczekasz na wyprzedaze myślę ze będzie około 1300zl w Polsce kosztowała nie więcej, ja u Mfisto tyle chyba płaciłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 myślę ze będzie około 1300zl w Polsce kosztowała nie więcej, ja u Mfisto tyle chyba płaciłem . To powiedzialbym "solidny" przelicznik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Się zaczyna dziać .I jak żyć teraz nam będzie jak jdm wszech obecny będzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 a co w tym złego, chyba nie kupujemy tego ze względu na ten "przydomek", chyba , że jednak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 tylko niestety widze że nie ma w ofercie na europe najciekawszej dialuny dla nas , czyli 906ml zostaje import prywatny , pokazały sie ostatnio po 200usd chyba sie skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi