Chciałbym podpytać doświadczonych kolegów czy drugi tydzień czerwca na Syrsan jest w miarę dobrym terminem jeśli chodzi o aktywność szczupaków. Niestety nie mam żadnego doświadczenia w tej materii a nie chciałbym się srogo zawieść. Prosiłbym wiec o wszelkie opinie poparte doświadczeniem. Czy nawet jak już będzie dość ciepło (także w wodzie) jest szansa na udane połowy w tym miejscu? Czy sukces jest tylko możliwy po dobrym wstrzeleniu się w odpowiedni termin? Będę wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat. Pytań mam jeszcze sporo ale zostawię je może na później .
Pytanie
RobertGizycki
Chciałbym podpytać doświadczonych kolegów czy drugi tydzień czerwca na Syrsan jest w miarę dobrym terminem jeśli chodzi o aktywność szczupaków. Niestety nie mam żadnego doświadczenia w tej materii a nie chciałbym się srogo zawieść. Prosiłbym wiec o wszelkie opinie poparte doświadczeniem. Czy nawet jak już będzie dość ciepło (także w wodzie) jest szansa na udane połowy w tym miejscu? Czy sukces jest tylko możliwy po dobrym wstrzeleniu się w odpowiedni termin? Będę wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat. Pytań mam jeszcze sporo ale zostawię je może na później
.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi