Locutus85 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam problemik z tą małą rapalką, praktycznie kazdy rzut konczy się zaplątaniem przedniej kotwiczki o plecionke ( 0,08 ), mam 2 szt i obie mają tą samą przypadłość. Kijek to Konger Dancer 270 Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Locutus85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To rapala CONDON wiec sie nie dziw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ściągnij tę przednią kotwiczkę i daj minimalnie większą z tyłu, albo zostaw oryginalną. Przy tak małym wobku jedna kotwa raczej załatwia sprawę. Ja tak porobiłem w większości swoich i mam spokój, a liczba wyholowanych ryb się raczej nie zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ja kiedys wkladalem kawalek zapalki w koleczka lacznikowe/spinalem miniaturowym "zipem" kotwiczke brzuszna do oczka na zadzie woblera tak by lezala wzdluz korpusu. Ale to bylo dawno bo na woblery niemal nie lowie (procz trola). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi