2703tomi Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam,proszę o opinię znawców tematu.Czy to oryginalny Fenwick, czy jakaś podróbka? Nie zgadza mi się napis na blanku: jest Elite TEEH, a powinno chyba być Elite TECH Chyba, ze się mylę i czegoś nie wiem, proszę o pomoc?Dzięki Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez 2703tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 widac literowke zrobili Nie pomyslalbym, ze TO mozna podrabiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nosz żeś wypatrzył . Nie zdziwiłbym się jak by to był błąd w pisowni.Dwa lata temu Fenwick wypuścił AETOS -a z błędnym opisem specyfikacji jednego modelu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Chłopie to chińczyki robią tam wszystko może się zdarzyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Chłopie to chińczyki robią tam wszystko może się zdarzyć Ha ha no tak ale mimo wszytko powinni tego dopilnować.Chyba że takie cukiereczki są pchane tylko do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) kiedyś zamawialem partie towaru, kolorystyka wybrana opisana przy zamówieniu, a i tak przyjechał zamiast zamawianego różowego kolor czerwony - co to za różnica, a co do litere widziałeś ich znaczki Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Piotr Boruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Co więcej, nikt tego nie kontroluje i potem błędy wychodzą. Nasze rodzime linie lotnicze kiedyś taki pieprz wyprodukowany dla nich w Chinach podawały pasażerom Także się jedną literką nie martw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Wygląda na to,że masz jakąś podróbkę z Alibaby i to nie jest żart: http://www.alibaba.com/product-detail/2014-New-China-Factory-China-Welding_60106215408.htmlNa jednej z fotek identyczna literówka jak u Ciebie. p.s. cena też zwala z nóg-18 baksów za szt przy zamówieniu minimum 10szt Czyli jakieś 70zł za szt. Edytowane 17 Lipca 2015 przez Piokowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 widac literowke zrobili Nie pomyslalbym, ze TO mozna podrabiac Najwięcej podrabia się masowych produktów, ponieważ one się dobrze sprzedają. Wódki nie podrabiają tej drogiej po 150 za butelkę, tylko takie po 18 zł. Masowa sprzedaż idzie i kasa się zgadza. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Nie wierzę idę do szafy sprawdzić czy mam adidasy czy adldasy Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 W Wólce Kosowskiej można zamówić albo kupić bardzo różne rzeczy. Dowolny model blanku albo wędki. Zdziwko ?? Np karpiówkę Haysoon- przypadkiem nie mylić z Harrison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Jeśli nie jest to jakąś tajemnicą;-) to gdzie została tytułowa wędka zakupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Co do Wólki to znam temat od podszewki można by rzecz. Kwiatki takie tam się przytrafiają, że ho ho, aż szkoda gadać po próżnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Jakiś czas temu na allegro widziałem taki model podobny do Elite Tech z Teeh w nazwie. Czyli prawie jak Fenwick, ale cena była ok 250pln chyba. W pierwszej chwili sądziłem, że to literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Ale lakier ładnie położony Swoją drogą, logo Fenwick, czy może Fenvick Nie. To jest OK. Edytowane 18 Lipca 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Najlepsze jest to że to może być identyczny kij jak oryginał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Nieźle , aż sprawdziłem swoje, całe szczęście chyba ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ale beka, tym bardziej że Fenwick'i to przyzwoite kije, może zamówimy trochę sandaczówek? Taki crankbait ciekawy też u nich jest, za 17 dolców plus vat i cło chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ja bym wziął cranka w caście jakby co, może jakieś zamówienie grupowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 No chłopaki, czas zabrać głos w tej sprawie, skoro otworzyłem ten wątek i jest zainteresowanie. Otóż, ktoś w wątku zapytał o pochodzenie kijka. Kupiłem go od pewnego marynarza (kumpla wędkarza). Często pływa po morzach i zakupił go jakoby będą w rejsie u wybrzeży Ameryki. Zaintrygował mnie ten napis i tyle. Wykonanie idealne, no może jak dla mnie troszkę za dużo lakieru na mocowaniach przelotek. Idealna praca szczytówki, szybka do bardzo szybka akcja oraz duża moc w dolniku. Jak zwykle w kijach "amerykańskich" c.w. jakby zaniżony, tzn. śmigałem główkami (kogutami) 25g i 30g i nie widziałem specjalnego problemu. Powiedzmy, że przy 30gr sam byłem lekko ostrożny, ale przy 25g zapinałem ile podpinałem pod patyk i śmig.Kijek wytarmosił już sandacza. Jak dla mnie rewelacyjny. Powiem całkowicie szczerze. Nawet jeżeli jest to jakaś podróbka, o czym może świadczyć ta literówka w napisie serii to ja i tak jestem mega zadowolony. Wykonanie w każdym detalu perfekcyjne i tyle. Po co przepłacać Chciałem się tylko dowiedzieć coś o tym konkretnym kijku, ponieważ takiej specyfikacji (oznaczenia blanku) nie ma rynku europejskim, ale jak zapewne znawcy fenwicków wiedzą, rynek amerykański oferuje 3 razy więcej modeli niz to co idzie na Europe. Za te pieniądze szczerze polecam.pozdrawiamtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Mnie zastanawia dlaczego ma budzić wątpliwości dodatkowa naklejka, skoro logo firmowe (jak sądzę) jest OK? Tu nie czuć jakoś analogii pomiędzy: mam adidasy czy adldasyczy Haysoon- przypadkiem nie mylić z Harrison Edytowane 19 Lipca 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Mam kilka tych kijków i jestem zadowolony, każdy z nich opisany dobrze, rybki zaliczone, leżą mi w ręce. To tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 No chłopaki, czas zabrać głos w tej sprawie, skoro otworzyłem ten wątek i jest zainteresowanie. Otóż, ktoś w wątku zapytał o pochodzenie kijka. Kupiłem go od pewnego marynarza (kumpla wędkarza). Często pływa po morzach i zakupił go jakoby będą w rejsie u wybrzeży Ameryki. Zaintrygował mnie ten napis i tyle. Wykonanie idealne, no może jak dla mnie troszkę za dużo lakieru na mocowaniach przelotek. Idealna praca szczytówki, szybka do bardzo szybka akcja oraz duża moc w dolniku. Jak zwykle w kijach "amerykańskich" c.w. jakby zaniżony, tzn. śmigałem główkami (kogutami) 25g i 30g i nie widziałem specjalnego problemu. Powiedzmy, że przy 30gr sam byłem lekko ostrożny, ale przy 25g zapinałem ile podpinałem pod patyk i śmig.Kijek wytarmosił już sandacza. Jak dla mnie rewelacyjny. Powiem całkowicie szczerze. Nawet jeżeli jest to jakaś podróbka, o czym może świadczyć ta literówka w napisie serii to ja i tak jestem mega zadowolony. Wykonanie w każdym detalu perfekcyjne i tyle. Po co przepłacać Chciałem się tylko dowiedzieć coś o tym konkretnym kijku, ponieważ takiej specyfikacji (oznaczenia blanku) nie ma rynku europejskim, ale jak zapewne znawcy fenwicków wiedzą, rynek amerykański oferuje 3 razy więcej modeli niz to co idzie na Europe. Za te pieniądze szczerze polecam.pozdrawiamtomek witam!jak Ci kij pasuję to nie ma tematu. niewatpiwie jest to podróbka, sam fenwickami nie łowię ale widzaiłem chyba wszystkie na rynek usa. inna czcionka inne omotki. byka w nazwie pominę.tak czy inaczej powodzenia z kijem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 witam!jak Ci kij pasuję to nie ma tematu. niewatpiwie jest to podróbka, sam fenwickami nie łowię ale widzaiłem chyba wszystkie na rynek usa. inna czcionka inne omotki. byka w nazwie pominę.tak czy inaczej powodzenia z kijemAle może blank ten sam a to chyba najważniejsze w kiju. Całą resztę można zawsze poprawić, zwłaszcza jak kijek kupiony za śmieszne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi