giaur27 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Na których akwenach w tych województwach można trolingować- poproszę namiary i inne info techniczne w w.w. temacie. Dodatkowo mile widziane wpisy gdzie można pływać na spalinie, bo poinformowano mnie, że w Wielkopolsce tylko na szlakach wodnych, a na pozostałych zbiornikach dozwolony wyłącznie elektryk.... prawda to azaliż? Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez giaur27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ale co ma Łódzkie wspólnego z wielkopolskim? Podziały PZW są inne. W łódzkim PZW nie widzę wód na trolla. Nie to, że zabroniony, ale gdzie pływać?Chyba źle sformułowałeś pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Na Jeziorsku możesz sobie trolować do woli i ma dużo wspólnego z łódzkim i wielkopolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tam nic nie ma. Jeziorsko to największy wybryk PZW w historii polskiego wędkarstwa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jest woda i potrolingować sobie można, a ty byś od razu chciał ryb nałapać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale co ma Łódzkie wspólnego z wielkopolskim? Podziały PZW są inne. W łódzkim PZW nie widzę wód na trolla. Nie to, że zabroniony, ale gdzie pływać?Chyba źle sformułowałeś pytanie.Pytania sformułuje więc jeszcze raz (może teraz uda się właściwe )- po pierwsze primo...gdzie dozwolony jest trolling?- po drugie primo...gdzie dozwolone jest pływanie na spalinie (tj. na których konkretnie jeziorach, bo j.w. - najbardziej interesują mnie wody Konina)? P.S. łódzkie i wielkopolska - te województwa mam w zasięgu i zawsze jakiś ciekawy akwen mogę dokupić? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez giaur27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi