Zafascynowany Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Cze! Czy kołowrotek wielkości 2508 starczy na lekkie szczupaki do gum 8cm, 12g? Wytrzymałby 20g przynęte? Daiwa Freams 2508 A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 powinien dac rady jak wiecej bedziesz lowil 12g bo 20g plus guma to troche duzo choc nie widzialem wnetrznosci tej daiwy ja mam 2508 team daiwe z r4 probowalem ja w wielu sytuacjach wedkarskich 20g to troche duzo bylo dla niej choc dawala rade ostatecznie dalem ja do splawika bo swietnie kreci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja używam akurat caldie 2508 do kijka dragona HMX 7-30gr, do szczupaka na lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zafascynowany Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 jezeli łowie techniką opadu z tym, że podbijam wędką, a linke zwijak kręciołem powinien wytrzymać, bo ja zwijam niepotrzebna linke to się nie przeciąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Tak. Spoko. Wciagaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zafascynowany Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Co wciągaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Co wciągaj ?Pewnie Guzu ma na myśli, żebyś kupił w takim rozmiarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zafascynowany Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Czyli 3000 nie ma sensu na takie małe główki, bo to tylko przeciążanie nadgarstka ta? Znaczy 12g to nie jest tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Znaczy 12g to nie jest tak mało Chyba w życiu nie łowiłeś swimbait'ami czy dużymi woblerami z rzutu Weź 2508 z płytką szpulką i zakończ temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ja mysle, ze to zalezy od samych szczupakow czy beda letkie czy moze juz ciezkie sie trafiaja, na te pierwsze bedzie w sam raz, na takie ciezkie byki moze byc kiepski, Daiwy slyna z zabkowania ( mozna wyszukac na forum), oby Twoja byla w porzadku i jakis czas pokrecila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja mam 2500 na okonie i male szczupaki. Lowie tym glowkami to 10g plus guma, no problemo, ale nie wiem jak by to bylo 20g? Nie wiem czy nie wolalbym 3000. A jesli chodzi o nadgarstek to nowe 3000 Daiwa'y chyba sa lzejsze od starych modeli tyle ze kosztuja wiecej Aha, w pytaniu bylo czy 2500 wytrzyma. Pewnie wytrzyma ale tez chodzi tu o komfort... Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi