minkof Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Czy ktoś w Was trzymał ponton na wodzie przez sezon (powiedzmy maj - październik)? Będę wdzięczny za opis doświadczeń i wszelkie wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Znajomy trzymał na kei obok od wiosny do późnej jesieni. Nic się nie działo, ale nakrywał go jakąś plandeką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 minkof Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Znajomy trzymał na kei obok od wiosny do późnej jesieni. Nic się nie działo, ale nakrywał go jakąś plandeką. Orientujesz się może, czy Twój znajomy regulował ciśnienie w zależności od temperatury powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak ja trzymałem cztery sezony nad zz , od maja do października.Plandeki nie zakładałem. Zero zmian .Tylko w zależności od temperatury raz był twardszy a raz miększy , wiesz samo życie.☺ Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A jeszcze dno zarastało zielenią , ale to normalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
minkof
Czy ktoś w Was trzymał ponton na wodzie przez sezon (powiedzmy maj - październik)? Będę wdzięczny za opis doświadczeń i wszelkie wskazówki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi