szewer Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jak dla mnie fotki rewelacja.Jaki jest wg Was najlepszy program do obróbki zdjęć? @piwoluka - gdzie było robione to zdjęcie z Nemusiami czyli błazenkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zdjecia byly robione w berlinskim zoo. Ja do wywolywania i obrabiania zdjec uzywam Adobe Lightrooma i Photoshopa. Dla mnie to najlepsze rozwiazanie bo dzieki mojej pracy mam dostep do tych programow i potrafie sie nimi obslugiwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Tylko ... Jurku, Fish nie fotografuje ani 35mm, ani 85 mm tylko ... 50mm i ~130mm Na Twojej F6 były by 35 i 85 ale na Fisha D300 takimi nie są bo on w wizjerze widzi zupełnie co innego niż Ty. PozdrawiamRemek No to juz wiem czemu tu rzadko zagladam! Ja jestem tu poprostu oszukiwany A co do 35 i 85 to mam jeszcze D3 i tam widze to samo co w F6 czy F5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi