anowi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 SerwusPodczas porządków w piwnicy znalazłem mojego starego Black Stara.Chciałbym dziadka trochę odświeżyć i dac mu druga młodość. Brakuje mi jednak obecnie inwencji twórczej. Ma ktoś jakichś pomysł na "renowacje" takiej wędki. Te ciężkie dwustopowe przelotki precz. Lakieru także nie bylo zalowane Co z dziadkiem zrobić ? Myślę rzecz jasna o zastosowaniu wędkarskim a nie jako tyczka do pomidorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie skrob go, bo stare poczciwe Black Stary CM mają fajny oplot. Ja bym zostawił szatę graficzną w oryginale. Przezbroiłbym go na tanio i lekko w Alconite od 25 do 5 i sic na szczyt, zachowując oryginale kolory omotek. Kij znacznie przyspieszy. Może wyjść fajna boleniowa armata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Co do szaty graficznej nie ma co zarzucic. Masz racje z oplotem. Nie wiem tylko czy sciagniecie tego lakieru by wogole nie zmienilo charakterystki kija. Bolkow ci u mnie jak na lekarstwo. Moze byc do wykorzystania pod katem szczupaka, sandacza, troci jeziorowej, suma. Duzej rzeki nie mam jako tako w poblizu. Bardziej to bylby jeziorowy kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Na pewno dobra katapulta będzie z tego. Jeśli trzeba wyekspediować przynętę na dużą odległość, to może być fajny patyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Na fotkach widac co do zrobienia. Dupke jakos ladnie wykonczyc. Reszta do przemyslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi