Radbraw Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Witajcie, znalazłem przypadkiem takie cudo CH CI4+ 151 HG zna ktoś ? Jaki cw obsługuje ? Potrzebuje szybkiego młynka pod bolka i sandacza na rzekę. Wodzik wydaje się być w przyjemnej odległości od szpuli. http://www.mefistofishing.pl/shimano-chronarch-ci4-151hg-left-p-1211.html Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 jak szybki i pod bolka to nie lepiej abu revo rocket ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 ...Radziu a może popróbuj mojego Exsence DC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Moze i lepiej a jak cena revo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 "rakieta" chyba jest sporo tańsza. A o opinię poproś Gawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 ...Radziu a może popróbuj mojego Exsence DC?...a chcesz mi go sprzedać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie sprzedam ale np. na ten weekend mogę pożyczyć (bezpłatnie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 W moritzie tytułowy multik kosztuje 140 eurasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 W moritzie tytułowy multik kosztuje 140 eurasów...Podeślij link jak mozesz. Znalazłem na e-bey za 220 USD ale na chwilę obecną kurs jest mało korzystny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Mam najnowszego curado z 2014r model 201 hg, 7:2 w stanie ideolo, jak chcesz odstąpie za 750. Ceny na allegro ok. 1100. Jakby coś, pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=de&u=http://www.moritz-bb.de/&prev=search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Mam najnowszego curado z 2014r model 201 hg, 7:2 w stanie ideolo, jak chcesz odstąpie za 750. Ceny na allegro ok. 1100. Jakby coś, pisz na priv.Można taniej: http://www.raven-fishing.pl/curado-201-i-lh/pl/product/7801/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 one były po 500 z kawałkiem w fishingmarcie, ale widzę, że już się wyprzedały. Ciekawe, czy będą jeszcze. Tylko, że one to już malezja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pewnie i beda ale cena chyba zależy od aktualnego kursu dolca. 500 to raczej abstrakcja i nawet jeśli były w tej cenie to musiała być mega promocja na początek serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Chodzi o chronarcha a nie curado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDeath Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam. Państwa mógłby ktoś powiedzieć mi coś więcej o tym multiplikatorze oraz czy znajdę gdzieś płytka szpule do niego i czy nada się on na BFS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Po co masz kupować chronarch i szpulę dokupywać? kup lepiej scorpion BFS i będziesz zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDeath Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Po co masz kupować chronarch i szpulę dokupywać? kup lepiej scorpion BFS i będziesz zadowolony.Pytam o szpule do niego, bo go posiadam. Służył mi do 40 gramów. Teraz chciałem znaleźć zastosowanie do niego w BFS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 (edytowane) Nie ma takiej szpuli do chronarch.Żadne inne nie pasują, gdzieś na tackle tour wypisują że od mety pasuje po pewnej rzeźbie, ale czy warto się w to bawić jak za samą szpulę polecisz ok ponad 300stówy. Lepiej opchnąć młynek, kupić coś innego.W daiwie łatwiej było by przejść na bsf choć by z tatulą CT i szpulką płytką. Edytowane 25 Czerwca 2020 przez woblery L.E. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi