Skocz do zawartości

Ciekawa gazeta muchowa z Niemiec

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli FliegenFishen

Dopiero niedawno na to trafiłem i... wbiło mnie w ziemię. Zaskakująca jakość. Artykuły jak najbardziej na topie - letnia troć w morzu - '07 :D brzana, boleń na muchę - sprzed 3 lat... o szczupakach ile się chce. O sandaczu się trafia. Trocie morskie na muchę chyba w każdym numerze, belony w wiosenno - letnim.

Dwumiesiecznik. Dwuletnie prenumerata za... 110e około, bellyboat gratis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szczerze polecam koledzy, nie zawiedziecie się, a lata wyważania otwartych drzwi w kieszeni.

Abonament na minimum 2 lata! To dla tych ktorzy tego jeszcze nie widzieli i chcieli sie zalapac na belly boata gratis

Któryś z nas słabo zna niemiecki...

Nie wiem skąd ton sensacji...

Czy za 120 e będę miał gazetę na rok czy na dwa to chyba tylko lepiej dla mnie co?? Za 120e masz DWULETNIĄ prenumeratę plus belly za free... Chyba że z Niemieckiego coś pomyliłem tłumacząc sobie, ale biorąc pod uwagę ze masz opcję rocznej prenumeraty za 60e i dopłacasz 50 za belly, lub dwuletnia za 120e i belly za free. to chyba wszystko jest jasne??

]

Któryś z nas słabo zna niemiecki...

Nie wiem skąd ton sensacji...

Czy za 120 e będę miał gazetę na rok czy na dwa to chyba tylko lepiej dla mnie co?? Za 120e masz DWULETNIĄ prenumeratę plus belly za free... Chyba że z Niemieckiego coś pomyliłem tłumacząc sobie, ale biorąc pod uwagę ze masz opcję rocznej prenumeraty za 60e i dopłacasz 50 za belly, lub dwuletnia za 120e i belly za free. to chyba wszystko jest jasne??

Tak Kuba, dobrze przetlumaczyles :D

Nie zauwzazylem jedynie ze jest to cena na 2 lata :D Myslalem ze to w co wszedlem (link przez Ciebie zapodany) to link do rocznej prenumeraty ktora kosztuje rocznie 120Euro i musisz ja wziac na minimum dwa lata.

Hejka

Od jakiś 6 lat od kiedy pracuję pomiędzy Polską a Niemcami kupuje i Fliega i Blinkera i powiem szczerze, że jakość obu gazeta powala. Część artykułów z Blinkera są u nas czytane w WMH przerzucone 1 do 1. Najczęściej mi się przytrafiało, że np. w kwietniu kupowałem Blinkera a w maju potwierdzałem sobie to co przeczytałem po niemiecku miesiąc temu :D. Może i fakt że taki belly jest wrzucony w cenę, ale chociaż tak może być to życzę sobie przy każdym zakupie czegokolwiek takich efektów ubocznych. Szczerze polecam i Fliega i Blinkera

pozdrawiam Maciek