Kuba Standera Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Czyli FliegenFishenDopiero niedawno na to trafiłem i... wbiło mnie w ziemię. Zaskakująca jakość. Artykuły jak najbardziej na topie - letnia troć w morzu - '07 brzana, boleń na muchę - sprzed 3 lat... o szczupakach ile się chce. O sandaczu się trafia. Trocie morskie na muchę chyba w każdym numerze, belony w wiosenno - letnim.Dwumiesiecznik. Dwuletnie prenumerata za... 110e około, bellyboat gratis Szczerze polecam koledzy, nie zawiedziecie się, a lata wyważania otwartych drzwi w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kuba, a co z laniem Krzyżaków?Polskie Flyfishing bije ichniejsze na głowę.Szkoda, że jesteśmy ubodzy (finansowo), bo nasz, Polski Flyfishing mógłby podbić Świat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 NoooTylko jakoś tego nie robi i z zadupia i opłotków wciąż wyjść nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kasa, kasa, kasa ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Bardzo fajna gazeta. Na pewno zamówię. A jeśli chodzi o dorównanie krzyżakom, musielibyśmy mieć najpierw tak rybne rzeki jak oni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie miałełem niestety tej gazety w dłoniach a czasami bywam w Germanii i przeglądam ich pracę wędkarską wyłożoną na stojakach nigdzie jej nie widziałem standek a może masz jakieś namiary na ich www ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 http://www.fliegenfischen.de/ http://www.jahr-tsv-abo.de/index.php?action=showBonus&ai d=3759 za 118e dokładnie na europę i jesteśmy do przodu o bellyboata który bez wysyłki kosztuje 110 funtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Abonament na minimum 2 lata! To dla tych ktorzy tego jeszcze nie widzieli i chcieli sie zalapac na belly boata gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Czasopismo Fliegenfischen zawiera naprawde dobre artykuły. W nastepny wydaniu zaczynają całą serię artykułów flyfishing dla początkujących. Widze tez wodery Taimen jako dodatek do Abo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Abonament na minimum 2 lata! To dla tych ktorzy tego jeszcze nie widzieli i chcieli sie zalapac na belly boata gratis czyli jak bierze sie gazete na 24 miechy i daja belly gratis ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Yes Belly BoatZuzahlung: 0,00 EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Szpiegu, Go for it! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Abonament na minimum 2 lata! To dla tych ktorzy tego jeszcze nie widzieli i chcieli sie zalapac na belly boata gratis Któryś z nas słabo zna niemiecki...Nie wiem skąd ton sensacji...Czy za 120 e będę miał gazetę na rok czy na dwa to chyba tylko lepiej dla mnie co?? Za 120e masz DWULETNIĄ prenumeratę plus belly za free... Chyba że z Niemieckiego coś pomyliłem tłumacząc sobie, ale biorąc pod uwagę ze masz opcję rocznej prenumeraty za 60e i dopłacasz 50 za belly, lub dwuletnia za 120e i belly za free. to chyba wszystko jest jasne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kuba, Ty to potrafisz rozwiać nadzieję, że coś jest za freeeeeeeeeee <_< Przecież wiemy, że jak coś jest za free, to znaczy, że za to już dwa, trzy, cztery ... razy zapłaciłeś, lub zapłacili inni! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ]Któryś z nas słabo zna niemiecki...Nie wiem skąd ton sensacji...Czy za 120 e będę miał gazetę na rok czy na dwa to chyba tylko lepiej dla mnie co?? Za 120e masz DWULETNIĄ prenumeratę plus belly za free... Chyba że z Niemieckiego coś pomyliłem tłumacząc sobie, ale biorąc pod uwagę ze masz opcję rocznej prenumeraty za 60e i dopłacasz 50 za belly, lub dwuletnia za 120e i belly za free. to chyba wszystko jest jasne?? Tak Kuba, dobrze przetlumaczyles Nie zauwzazylem jedynie ze jest to cena na 2 lata Myslalem ze to w co wszedlem (link przez Ciebie zapodany) to link do rocznej prenumeraty ktora kosztuje rocznie 120Euro i musisz ja wziac na minimum dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Hejka Od jakiś 6 lat od kiedy pracuję pomiędzy Polską a Niemcami kupuje i Fliega i Blinkera i powiem szczerze, że jakość obu gazeta powala. Część artykułów z Blinkera są u nas czytane w WMH przerzucone 1 do 1. Najczęściej mi się przytrafiało, że np. w kwietniu kupowałem Blinkera a w maju potwierdzałem sobie to co przeczytałem po niemiecku miesiąc temu . Może i fakt że taki belly jest wrzucony w cenę, ale chociaż tak może być to życzę sobie przy każdym zakupie czegokolwiek takich efektów ubocznych. Szczerze polecam i Fliega i Blinkera pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Czołem Kuba!Poczekam na naszą rodzimą, a jak powstanie będę trzymał kciuki i wpierał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pod tym się też podpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi