Z Olsztyna Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 WitamOczekuje na wędkę,jednosklad 2,13cmI doszły mnie słuchy że Polska Poczta nie realizuje przesyłek dłuższych jak 1,5mJeśli ktoś posiada wiedzę czym ( kurier itp)najlepiej wysłać kijaszek z Polski do svensolandii,to byłbym wdzięczny za podpowiedź Z góry podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak jak napisałeś Poczta Polska nie realizuje takich przesyłek u kurierów w DHL dopłata 108 zł Dopłata jest stosowana, gdy przesył zawiera element, którego najdłuższy bok przekracza 120cm lub bok podstawy palety przekracza 120 cm. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Olsztyniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Czyli obojętnie którym? Może ktoś ma doświadczenia i poleci jakąś sprawdzoną firmę bo ja jestem ciemniakiem i znane mi jest tylko DHL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) .. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Dowiedz się w DPD, na pewno przyjmują paczki do 2m długości może biorą i dłuższe. Na terenie polski wysyłam takie bez umowy za niecałe 30zł (poprzez sendit), może mają też jakąś dobrą ofertę dla wysyłek zagranicznych. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Walczylem swego czasu z przesylka pontonu, i stanelo na pocztexie sprawdz ich oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Krzysiek my wysyłamy UPS-em monoblanki za granicę. Mogę spróbować wysłać Ci tego phenixa tylko Wiesiek musiałby mi go dostarczyć. Nie będzie to chyba mega drogie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 +/- 140zł brutto, kalkulacja dla paczki 15x15x220cm. www.furgonetka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Super , wielki dzieki chlopaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi