rognis_oko Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 @All, czy ktoś ma na zbyciu (za darmo) jakiś stary ale całkowicie sprawny kołowrotek w wielkości od 1500 do 3000?Kręciołek jest potrzebny dla młodego 7 letniego adepta wędkarstwa.Jego ojca niestety nie stać na zakup nawet najtańszego sprzętu.Wędzisko spinningowe już dałem chłopakowi. Jeżeli ktoś jest chętny odstąpić kołowrotek to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Rognis kiciuniu :)dlaczego spozniles sie o dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Jurek, znam twoje dobre serce i wiem, że chętnie pomógłbyś w tej sprawie. Kręciołek wstępnie już się znalazł. @Gromit oddaje swojego nieużywanego Dam'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 @Gromit, chciałbym ci bardzo podziękować za ofiarowany kołowrotek!Jestem przekonany, że chłopak będzie szczęśliwy. Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
@All,
czy ktoś ma na zbyciu (za darmo) jakiś stary ale całkowicie sprawny kołowrotek w wielkości od 1500 do 3000?
Kręciołek jest potrzebny dla młodego 7 letniego adepta wędkarstwa.
Jego ojca niestety nie stać na zakup nawet najtańszego sprzętu.
Wędzisko spinningowe już dałem chłopakowi.
Jeżeli ktoś jest chętny odstąpić kołowrotek to proszę o informację.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi