darek33 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kilka moich wobków ciekaw jestem co o nich myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 bardzo fajne wobki:-) ale napisz cos wiecej o sobie, z czego robisz, od jak dawna itpSydor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Długość, waga, materiał... Przydałoby się troszkę więcej informacji. Witaj, Darku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Również Witam wszystkich lurebuilderów i nie tylko. I przepraszam że wcześniej się nie przestawiałem po prosty myślałem że już to robiłem ale może to jakieś inne forum sorki Do rzeczy a więc wobki tak na poważnie robię od 2 lat choć pierwszy zrobiłem jak miałem 14 lat a to było 18 lat temu (leci ten czas masakra). Wobki robię tylko i wyłącznie z lipy w przyszłości chcę zacząć robić z pianki lub żywicy. Obecnie chce skupić się na boleniówkach oczywiście postępem prac będę się z wami dzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Co do woblerów na zdjęciach, oczywiście materiał lipa 5,5cm waga 3,5g-4g stelaż przez całość. Nie długo postaram się zamieścić filmik z pracy woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) nie bardzo wiem jak umieścić filmik, jakieś wskazówki? Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez darek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) https://youtu.be/Nd7A4GQleqY Na razie link na youtube Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez darek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Darku adres filmu z paska należy skopiować, usunąć literkę s z https, ma zostać http: reszta bez zmian i ująć taki adres w znacznikach czyli {youtube] ,,,,adres ..... nawiasy wszystkie muszą być [ i ] celowo wstawiłem na początku inny { by pokazać Ci kodowanie bo przy wstawieniu wszystkich nawiasów [ i ] kod by się wykonywał i byś tego nie zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) ok dzieki Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez darek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A tu parę nowych jeszcze nie skończonych w sumie tylko sterowniki dołożyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeden jakiś taki boleniowy Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez darek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ale zaraz gdzie jest Nemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A tu (choć średnio mi wyszedł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Mile widziana konstruktywna krytyka jak i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 NEMO bardzo ciekawy Darku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi