Bujo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam, Ostatnie glowatkowe spotkania byly na zasadzie dolaczenia do Klubu Glowatka, moze by tak jakos jesienia gdzies sie spotkac na pare dni i sprobowac zlowic france? Muche mozna by znowu popromowac jak by ktorys chcial, miejsca chyba dla muchy i spina wystarczajaco no i ryby jakies sie trafiaja ponoc. Co szanowni mysla? Bujo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Organizujesz ?Jeśli tak to ja jadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To mnie masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Michał miałem pomysł pstrągowy, ale główkowy mógłby być, jeszcze lipaski niezłe na Sanie są.http://wedka.pl/webs/gruszka/https://www.google.pl/maps/uv?hl=pl&pb=!1s0x473c0b1bf9092ab3:0xcaf922d014673cfb!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e1!4shttp://www.panoramio.com/photo/57463806!5sdomki+nad+sanem+lesko+-+Szukaj+w+Google&sa=X&ei=oZkuVdyoDer5ywOfoYCADA&ved=0CJkBEKIqMAo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Organizujesz ?Jeśli tak to ja jadę Piotrek trzymam za słowo .Andrzej Ciebie też . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 No co?Piszesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Piotrek trzymam za słowo .Andrzej Ciebie też . Józek rodzinę zostawię w Krośnie i wpadam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Potrzebuję dodatkowej kwatery dla mojej lepszej połowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Potrzebuję dodatkowej kwatery dla mojej lepszej połowy Jakiej dodatkowej?Gdzie?http://www.booking.com/hotel/pl/pensjonat-zamek-lesko.pl.html?aid=318615;label=New_Polish_PL_5226412585-lzUQRAmhXdvf57L7g1ZE1gS46933006465%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=113933bb2faa12153ff66f351be7a6da;dcid=1;dist=0;map=1;srfid=92c26c0d51bd10f193fba78f6e25880fe9379136X1;type=total;ucfs=1map_closedhttp://www.gosciniec.bieszczady.pl/cennik.html Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja oczywiście też jestem na tak... jak pora będzie dobra to i morze Tomek @Tpe się da namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jak w takim doborowym towarzystwie to i ja z swoją lepszą połówką się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Organizowanie zlotow tak z praktyki mija sie z celem, jak przychodzi co do czego to jest lipa. Mozna znalesc jakas kwatere co by mogla pomiescic kilka osob, ustalic daty i niech kazdy sobie zorganizuje jesli pasuje, przeleje kase wlascicielowi i po sprawie. Ja bym tak to widzial, bez cisnien, bez zlej otoczki, ot takie tam spotkanie ludziow co dawno badz wogole sie nie widzieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jak w takim doborowym towarzystwie to i ja z swoją lepszą połówką się pisze Lepsza połówka to masz na myśli 0.7 tak : hahah 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 wchodzę w to też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Lepsza połówka to masz na myśli 0.7 tak : hahahhehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Lepsza połówka to masz na myśli 0.7 tak : hahahTomek tyle to ja wlewam w siebie sam......... Na taką watahę trzeba szykować sagan... Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Karol Krause 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Organizowanie zlotow tak z praktyki mija sie z celem, jak przychodzi co do czego to jest lipa. Mozna znalesc jakas kwatere co by mogla pomiescic kilka osob, ustalic daty i niech kazdy sobie zorganizuje jesli pasuje, przeleje kase wlascicielowi i po sprawie. Ja bym tak to widzial, bez cisnien, bez zlej otoczki, ot takie tam spotkanie ludziow co dawno badz wogole sie nie widzieli Tak łatwo się poddajesz, a ja już cię obsadziłem w roli organizatora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tak łatwo się poddajesz, a ja już cię obsadziłem w roli organizatora Żaden problem, mogę się podjąć organizacji spotkania. Wszystko zależy od ilości chętnych. Z zasady wiem, że tak 20 miejsc wystarczy . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 W razie czego pomogę kiełbaski przy grillu obracać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 W razie czego pomogę kiełbaski przy grillu obracać No to ja będę polewał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Z tego co pamietam to co roku w czerwcu organizowane są w dwudniowe zawody o Puchar Głowatki nad Sanem.Sa to zawody spiningowo muchowe otwarte dla wszystkich. Tak wiec mozliwosci są. Tylko chęci mieć i troche wolnego czasu Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tomek tyle to ja wlewam w siebie sam......... Na taką watahę trzeba szykować sagan... Skąd ja znam taki sagan, chyba miałem okazję już z niego kosztować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Organizowanie zlotow tak z praktyki mija sie z celem, jak przychodzi co do czego to jest lipa. Mozna znalesc jakas kwatere co by mogla pomiescic kilka osob, ustalic daty i niech kazdy sobie zorganizuje jesli pasuje, przeleje kase wlascicielowi i po sprawie. Ja bym tak to widzial, bez cisnien, bez zlej otoczki, ot takie tam spotkanie ludziow co dawno badz wogole sie nie widzieli Z tą lipą to masz rację, Ty wiesz najlepiej. Zlot by się przydał na Sanie lub Dunajcu. Każda forma jest dobra by się spotkać. Na Sanie działa Vision, może z nimi... Jeśli tylko padnie hasło "jedziemy" wpiszcie mnie na listę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Z tego co pamietam to co roku w czerwcu organizowane są w dwudniowe zawody o Puchar Głowatki nad Sanem.Sa to zawody spiningowo muchowe otwarte dla wszystkich.Tak tylko masz zajebiaszczy młyn, a tu kameralka na całego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi