majatony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tak tylko masz zajebiaszczy młyn, a tu kameralka na całego .oj tam ,oj tam czepiasz sie szczegulów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 na jesien to na gornym odcinku Sanu na spina juz sie nie połowi niestety jak już to tylko do końca sierpnia o ile sie nie myle bo od września zakaz spiningowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 na jesien to na gornym odcinku Sanu na spina juz sie nie połowi niestety jak już to tylko do końca sierpnia o ile sie nie myle bo od września zakaz spiningowaniaNo i bryndzą zajeżdża 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) na jesien to na gornym odcinku Sanu na spina juz sie nie połowi niestety jak już to tylko do końca sierpnia o ile sie nie myle bo od września zakaz spiningowaniaNo tak, zostaje albo dół albo muchi.Ewentualnie sierpień. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Michał miałem pomysł pstrągowy, ale główkowy mógłby być, jeszcze lipaski niezłe na Sanie są.http://wedka.pl/webs/gruszka/ Jozi, to Gruszka jeszcze istnieje?A zakaz spiningowania jest tylko od Hoczewki do mostu w Postołowie -poniżej już można.http://www.pzw.org.pl/pzwkrosno/wiadomosci/105512/67/uchwala_nr_3102014_zarzadu_okregu_pzw_w_krosnie_z_dnia_29_pazdziTak że na spining zostaje spory kawałek ciekawej wody. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Archanioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 No tak, zostaje albo dół albo muchi.Ewentualnie sierpień.w lecie głowatke tez idzie złowic tylko troche szczęscia potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jozi, to Gruszka jeszcze istnieje?A zakaz spiningowania jest tylko od Hoczewki do mostu w Postołowie -poniżej już można.http://www.pzw.org.pl/pzwkrosno/wiadomosci/105512/67/uchwala_nr_3102014_zarzadu_okregu_pzw_w_krosnie_z_dnia_29_pazdziTak że na spining zostaje spory kawałek ciekawej wody.Gruszka jest po przebudowie .Popatrz jaki gościniec nad Sanem w Lesku? Bajka .Stylowo i drewniano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To już nie Gruszka , bieżąca nazwa to Salamandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 A czyli ok -bo juz sie bałem że cos przegapiłem .... Salamandra sie to teraz nazywa(?) I wyglada w środku jak pałac z dywanami i szablami na scianach. To na pewno nie jest dobre miejsce na zlot. http://salamandra-hotel.pl/Jak cos to Gościniec - nawet mam gdzies zdjęcie w tej bani w ogródku ... z widokiem na oczkujace lipienie na Sanie(tylko troche mało miejsc),http://www.gosciniec.bieszczady.pl/index.htmlA jak nie to Gawra - dla mnie nr 1 jeżeli chodzi o noclegi/zloty nad Sanem. I bardzo lubia tam wedkarzy ...Na ścianach maja koszulki z autografami uczestnikow Mistrzostw Świata w edkarstiwe muchowym i piekne płaskorzeźby lipieni. No i bardzo dobre jedzenie i tani browar.http://gawra.bieszczady.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jakie tam głowatki, one już były Bujo, zarzuć lipienie jako temat spotkania, w tym roku zaczynam z muchą, przybędę po nauki, choćby na kolanach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dla mnie to nadal Gruszka tylko inaczej się nazywa. Gościniec nad Sanem jest super bo masz nad samą wodą podobnie jak Salamandra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dla mnie to nadal Gruszka tylko inaczej się nazywa. Gościniec nad Sanem jest super bo masz nad samą wodą podobnie jak Salamandra.Jozi zgadza się , dla większości którzy pamiętają Gruszkę to dalej Gruszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja także się piszę na takie spotkanie .Wreszcie zacznę się uczyć , jak spotkać tą legendarną rybę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jakie tam głowatki, one już były Bujo, zarzuć lipienie jako temat spotkania, w tym roku zaczynam z muchą, przybędę po nauki, choćby na kolanach nie wydaje mi sie glowatki są i to nie male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jakie tam głowatki, one już były Bujo, zarzuć lipienie jako temat spotkania, w tym roku zaczynam z muchą, przybędę po nauki, choćby na kolanach Witam, Nigdy nie lowilem na Sanie, nauczyciel bedzie ze mnie zaden, tam lowia na jakies pajeczyny i wedki przypominajace w przekroju zapalke, temat mi zupelnie nieznany i obcy, watpie bym sie odnalazl w czyms takim Realia glowatkowe sa takie ze raniutko pobudka by byc na wodzie godzine przed wschodem, ze 2-3 godziny lowienia, sniadanie, lipki, obiad, lipki, wieczor glowacice i wieczorem kolacja plus chlanie, rano od nowa i wtedy chlopcy sa odsiewani od meszczyzn-wedkarzy :) Mi tam pasuje taki podzial dnia Bujo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam, Nigdy nie lowilem na Sanie, nauczyciel bedzie ze mnie zaden, tam lowia na jakies pajeczyny i wedki przypominajace w przekroju zapalke, temat mi zupelnie nieznany i obcy, watpie bym sie odnalazl w czyms takim Realia glowatkowe sa takie ze raniutko pobudka by byc na wodzie godzine przed wschodem, ze 2-3 godziny lowienia, sniadanie, lipki, obiad, lipki, wieczor glowacice i wieczorem kolacja plus chlanie, rano od nowa i wtedy chlopcy sa odsiewani od meszczyzn-wedkarzy :) Mi tam pasuje taki podzial dnia Bujoja sie na takie lowy piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tak sobie czytam wątek i dotarła do mnie myśl, że może i ja bym przyjechał. Większość z Was znam tylko z forum więc byłaby okazja spotkać się w realu - czytaj nad Sanem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam, Nigdy nie lowilem na Sanie, nauczyciel bedzie ze mnie zaden, tam lowia na jakies pajeczyny i wedki przypominajace w przekroju zapalke, temat mi zupelnie nieznany i obcy, watpie bym sie odnalazl w czyms takim Realia glowatkowe sa takie ze raniutko pobudka by byc na wodzie godzine przed wschodem, ze 2-3 godziny lowienia, sniadanie, lipki, obiad, lipki, wieczor glowacice i wieczorem kolacja plus chlanie, rano od nowa i wtedy chlopcy sa odsiewani od meszczyzn-wedkarzy :) Mi tam pasuje taki podzial dnia BujoDobre lubie ekstremalne doznania Jak mnie kto pokieruje co to głowatka i jak się ją łowi to i ja wpadnę na integrację i przy okazji spróbować szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Panowie, super ideaPropozycja - festiwal Visiona nad Sanem. 18-20 września jakoś? Ja będę prawie na 100%, po festiwalu plan zawijać się na dalsze głowatki Jest zacna impreza, muchowe głowatki pod nosem, na korbowe wcale nie aż tak daleko.Fajnie byłoby się spotkać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jak Bóg da i Partia pozwoli to można i we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam, Wrzesien to nie za wczesnie na glowatki? Ja na prawde chce jakas dorwac by dopisac do bucket list Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 To Chorwacja albo Slowenia Bujo, tam ich troche wiecej plywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 To Chorwacja albo Slowenia Bujo, tam ich troche wiecej plywa E tam, ja chce w Polsce zlowic, ponoc nie umiem w naszym kraju lowic to i wyczyn bedzie wiekszy, moze @Kielo wpadnie i nam pokaze o co chodzi to i polowimy wszyscy po pare sztuk, mowie o takich z metr lub wiecej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 E tam, ja chce w Polsce zlowic, ponoc nie umiem w naszym kraju lowic to i wyczyn bedzie wiekszy, moze @Kielo wpadnie i nam pokaze o co chodzi to i polowimy wszyscy po pare sztuk, mowie o takich z metr lub wiecej Eeee tam, to juz celuj w takie ponad 1.20m na minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam, Wrzesien to nie za wczesnie na glowatki? Ja na prawde chce jakas dorwac by dopisac do bucket list BujoNie jest za w czesnie w sumie to najlepiej w czerwcu jak jest upalnie albo w grudniu jak dobrze przymrozi tą rybe trzeba wychodzić nie mowie ze jest nie do zlowiena ale to tak jak by 6 w totka trafic chociaż ja wiem w totka jeszcze nie wygrałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi