Maciek1 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeśli koniec sierpnia początek września to i ja jestem kwestia dokładnego terminu.O łowieni glowatki nie mam zupełnie pojęcia ale kiedyś trzeba zacząć tym bardziej że Bieszczady to mój drugi dom. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Maciek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) A jak nie to Gawra - dla mnie nr 1 jeżeli chodzi o noclegi/zloty nad Sanem. I bardzo lubia tam wedkarzy ...Na ścianach maja koszulki z autografami uczestnikow Mistrzostw Świata w edkarstiwe muchowym i piekne płaskorzeźby lipieni. I takie kilkuletnie zdjęcie na lewo od baru. Jak kiedyś zniknęło, to zrobiłem aferę i wróciło Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi