Kuballa44 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Nigdzie nie ma informacji o tym kijku. Może ktoś ma, powie jak z obsługą jakich przynęt? Jakiekolwiek wrażenia? Chodzi mi o wersję 3 częściową.Pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dla mnie rewelacja. Mam poprzedni model,ten który jest teraz w sklepach wydaje sie troche szybszym. Ja łowie malymi wobkami takimi ok1g ale najfajniej latają takie ok3. Próbowałem tez rzucać bezsterowcami ok10g-rzuty okej ale prowadzenie mało komfortowe. Co do rybek to raczej nie spadają. Ostatnio przyłowiłem szczupaka ok.55 cm i nie było żadnych problemów. Troche przydługi dolnik,pozatym polecam kijek do małych woblerow. Gumami nie łowiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Super! A powiedz mi kolego, jakie wobki największe jest w stanie obsłużyć komfortowo? Jakąś piąteczkę dźwignie? Nie chodzi mi o deep runnery... Edit; Racja. To może inaczej, jakimi największymi woblerkami kolega łowił i w jakim nurcie, z bezprzesadnym klękaniem szczytówki? Tomasz zawsze czujny. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) dużo zależy właśnie od rodzaju woblera i jaki uciągu wody ... Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A to jutro bede na rybach to powiem jakie wobki max ,oczywiście na rzece dają komfort łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 uciąg wody okreslam jako średni,łowiłem na rzece Wieprz i tak:Salmo minow 7 cm- to była przesada dla tego kijaRapala orginal 5 cm - spokojnieSalmo Sting kolo 6 cm - dawało radeSalmo Minow 5 cm z takim waskim sterem bez problemugranice komfortu wyznaczyl Samlo Butcher 5 cm z klasycznym sterem. Wędka dała rade ale przy mocnym nurcie byloby juz słabo.ogolnie smukle woblerki typu Rapala czy salmo sting daja rade 5cm a moze i ciut dluzsze,wazne by byl waski ster.dzisiaj jak zwykle szukalem jazi i na tym kiju czuc juz pestke 17mm od Bryki. mam nadzieje ze pomoglem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Super! Dziękuję bardzo! Utwierdziłeś mnie w przekonaniu że dokonałem właściwego wyboru przy zakupie wędki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi