Jakie macie patenty na mocowanie przetwornika echosondy na waszych gumach,oczywiscie oprocz pawezy.
Chodzi mi o to ze przy zmontowanej spalinie i malym elektryku troche ciasno na pawezy sie robi a i zaklucenia nieco wieksze na echo.Jakies wlasne konstrukcje?
Pytanie
bart
Jakie macie patenty na mocowanie przetwornika echosondy na waszych gumach,oczywiscie oprocz pawezy.
Chodzi mi o to ze przy zmontowanej spalinie i malym elektryku troche ciasno na pawezy sie robi a i zaklucenia nieco wieksze na echo.Jakies wlasne konstrukcje?
Top użytkownicy dla tego pytania
7
6
5
5
Popularne dni
15 Kwi
12
23 Lut
11
29 Cze
8
16 Kwi
7
Top użytkownicy dla tego pytania
darek63 7 odpowiedzi
siarq 6 odpowiedzi
Najeżony 5 odpowiedzi
atarilol 5 odpowiedzi
Popularne dni
15 Kwi 2015
12 odpowiedzi
23 Lut 2025
11 odpowiedzi
29 Cze 2025
8 odpowiedzi
16 Kwi 2015
7 odpowiedzi
Popularne posty
gooral
teraz zamiast kawalka wedki mam rurke z nierdzewki (wedka pekla przy samej rekojesci!). Echo mam mocowane podobnie (wsuwane do "paska na lawke" od srodka). Latwo zamocowac, latwo wyjac jak sie pojawi
jazzzoff
Chciałbym podzielić się sposobem mocowania echosondy w pontonie. Metoda ta została przetestowana mną przez jeden sezon, a przed obecnym sezonem wprowadziłem jedną zmianę DIY - dodatkową nogęKiedyś mia
darek63
Wymyśliłem projekt przetwornika echosondy tak żeby nic nie wiercić nie przyklejać, a żeby było dobrze. Zebrałem pomysł w całość. Kupiłem potrzebne gadżety do tego. Ale pomysł niestandardowy więc i wsz
Opublikowane grafiki
97 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi