BreederGoulda Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Krzysiu bo Twoim obowiązkiem jest zachować szczególną ostrożność a nie liczyć na to że skoro ktoś nie wyłączył kierunkowskazu to znaczy że faktycznie będzie skręcał. Zawsze spodziewaj się niespodziewanego a dobrze będziesz na tym wychodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Stare dzieje. Wtedy cieszyłem się, że nic mi się nie stało, bo dzwon był okrutny. Mogłem dostać w środek drzwi a dostałem w słupek i skończyło się na chwilowym zamroczeniu. Dziś zero zaufania dla innych uczestników ruchu i 300 tyś bez kolizji. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi