Mam takie małe zapytowywanie .A mianowicie chodzi mi o to jak to jest z tym łowieniem na plecionki,ja od zawsze stosowałem żyłki i miałem taka zasade ze po 4ech wypadach na spina wymieniałem żyłke na nową. no ale kryzys i ekonomia i kupilem pleciuge PP.I chodzi mi teraz o praktyczne zastosowanie plecionki czy jest jakis podzial na dany gatunek ryby, gdzie warto ja stosowac a gdzie lepiej mieć żyłke.Jak wy się do tego zabieracie,czy tylko żyłka,lub czy tylko pleciona???
Pytanie
gorgol
Mam takie małe zapytowywanie
.A mianowicie chodzi mi o to jak to jest z tym łowieniem na plecionki,ja od zawsze stosowałem żyłki i miałem taka zasade ze po 4ech wypadach na spina wymieniałem żyłke na nową. no ale kryzys i ekonomia i kupilem pleciuge PP.I chodzi mi teraz o praktyczne zastosowanie plecionki czy jest jakis podzial na dany gatunek ryby, gdzie warto ja stosowac a gdzie lepiej mieć żyłke.Jak wy się do tego zabieracie,czy tylko żyłka,lub czy tylko pleciona???
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi