sowos Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam Chciałem się dowiedzieć czy któryś z kolegów ma jakieś doświadczenie z tą wędką? Na youtube jest film na którym facio podnosi ponad 10kg na wędce o wyrzucie 20-40g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Może dostanę odznakę złotego szpadla, ale odkopuję. Ktoś tym łowi ? Jak w porównaniu do np. SG MPP2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Nikt nic?Przymierzam się i ja do Nanoflexa 270cm, 14-40g. Do wielkorzecznego uganiania się za sandaczami...Ma ktoś doświadczenie z tymi wyrobami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Kiedyś, gdy miałem jeszcze fazę na wędki, które podnoszą 10kg (błędnie uważając to za wyznacznik ich mocy) zamówiłem sobie tego G2.Ogólnie to ciężkawe blanki, głęboko pracujące, z ciężkimi przelotkami i dolnikiem długim jak w karpiówce. Na Norwegię się nadają, ale na rzekę - słabo to widzę. Ostatecznie kupiłem inną słynną wędkę, która podnosi 10kg - Ron Thompson Tyran Nano - i tę polecam, jest szybsza i całkiem czuła.A tak naprawdę - są lepsze blanki na rynku. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Dzięki za info.W takim układzie nie pozostaje nic innego jak odwiedzić sklep z tym kijem i osobiście ją pomacać.Wolę pełne rękojeści z korka- stąd moje zainteresowanie tym modelem.Ale zasięgne języka u sprzedawcy- zawsze coś polecą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi