szpiegu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 witam zachęcam wszystkich którzy otrzymali swój kalendarz o umieszczanie fotek w jakim zaszczytnym miejscu wisi owy kalendarz, mój w mojej prywatnej pracowni, wytwórni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin k Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam, a mój wisi w podobnym miejscu co u kolegi @szpiegu, jest to miejsce w którym robie część zabiegów w produkcji woblerów i oczywiście między innymi korzystam z jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pieknie sie prezentuja Wasze kalendarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 a gdzie wisi twój kalendarz jerkbait 2010 A tu Przepraszam za jakość, zdjęcie z telefonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 fajny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 fajny wątekCóż za megalomania Mój jeszcze nie wisi, a jak zawiśnie, zrobię zdjęcie z lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 to już idz od razu do tych zdjęc z boleniami, miejmy tą zimę za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mi marzec wystarczy, większa woda, wiosna... mmm... Oświeciłeś mnie Friko.. już wiem, po co niektórzy zamawiali kilka sztuk ! Jeden otwarty na aktualnym miesiącu, a pozostałe stale otwarte na czerwcu i wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelekk Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 @SzpieguMogłeś chociaż trochę warsztat ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 warsztat jest ogarniany dwa razy do roku teraz nie ma czasu trza formy robić i produkcje ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szpiegu
witam
zachęcam wszystkich którzy otrzymali swój kalendarz o umieszczanie fotek w jakim zaszczytnym miejscu wisi owy kalendarz, mój w mojej prywatnej pracowni, wytwórni
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi