RobertsWalters Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam ,poszukuję coś sprawdzonego do przedłużenia rumpla ,co koledzy polecą .Linki do produktu mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) mam przedłużkę i polecam sterociąg oraz kierownicę, pomimo że mam biegi w rumplu uważam że przedłużki to porażka, zwłaszcza przy manewrach. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez newrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RobertsWalters Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Niestety brak możliwości montażu sterociągu ,bez przedłużenia ręce krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromadzki Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja używam do mojego merkury coś takiego,siedzę trochę bliżej środka łodzi i lepiej wchodzi mi w ślizg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/lodzie-i-silniki/akcesoria-silnikowe/przedluzka-rumpla-silnika-zaburtowego-650076/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Mam taki http://www.permatech.com.pl/e-sklep/index.php?p1395,przedluzka-rumpla-teleskopowa-61-101cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawidos Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A ja polecam rure pcv z castoramy te przedłużki nie wzbudzają zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam ,poszukuję coś sprawdzonego do przedłużenia rumpla ,co koledzy polecą .Linki do produktu mile widziane.Tak całkiem poważnie to postaraj się przewalić cięższe klamoty na dziób łodzi i przedłużka nie będzie ci potrzebna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A ja polecam rure pcv z castoramy te przedłużki nie wzbudzają zaufania.Też myślałem o takim patencie, którą konkretnie polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lokoko83 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Też myślałem o takim patencie, którą konkretnie polecasz? Pewnie tą do sracza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawidos Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Od sracza nie pasi za gruba 40mm szara jest sztywniejsza od białej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja do tej łodzi używam takiego ...można regulować długość.http://www.fox-boats-shop.pl/pl/p/DRAZEK-PRZEDLUZAJACY-DO-SILNIKOW-ZABURTOWYCH/210 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RobertsWalters
Witam ,poszukuję coś sprawdzonego do przedłużenia rumpla ,co koledzy polecą .Linki do produktu mile widziane.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi