Skocz do zawartości

Citica 201 E Tuning

pretorian297

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , szukałem a przynajmniej próbowalem i nigdzie nie znalazłem tematu jak Multica można Podbajerować technicznie .

A wiec mam pytanie do Osób które mogłyby mi podpowiedziec , czy do Citica 201 E można zakupić i oczywiscie jakie czesci by usprawnić wyrzut itp  ( łożyska itp )  

Byc moze bylaby jakas szpula itp .

Posiadam tez Daiwe Agrest i tutaj tez sie zastanawiam nad ulepszeniem ale nie mam pojecia jakie czesci by sie przydały.

Pozdrawiam kłaniam sie Mario

Dziekuje za podpowiedzi , zdecydowanie skorzystam , co prawda multici to nie Sprzet za Miliony , ale interesuje mnie ile mozna by bylo z Nich jeszcze wycisnąc Mocy.

Jeszcze raz dziekuje za info.

post-53140-0-78871600-1429253999_thumb.jpg

post-53140-0-47903700-1429254007_thumb.jpg

post-53140-0-78008400-1429254017_thumb.jpg

Edytowane przez pretorian297

Tu masz schemat, potrzebne łozyska ich wymiary(jak kilkniesz poszczgólne"kity pod schematem) wymiary  itd Przy okazji jest to link do sklepu gdzie można kupić(we Francji) nie wiem czy najtaniej.  http://roulementcasting.com/schema-shimano-09-citica-201e/

Na pewno pracę poprawi łożysko w miejsce tulejki 3521. Dołozyłem do Curado D w tym miejscu. I do knobów tez bez problemów dołożysz.

I zamiast Citici z 3 łożyskami masz Curado z ośmioma...

Edytowane przez godski