Mosteque Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nawet nazwiska kłusowników podane. Przepraszam, że po angielsku.http://worldnewsdailyreport.com/remains-of-nazi-officer-discovered-inside-100-year-old-giant-catfish/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Tez mi sie wydaje na news typu UFO, smoki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie znam się ani na sumach (nie łowiłem nigdy tych ryb), ani nie znam tego serwisu, kumpel niewędkarz mi podesłał, zagotowałem się i wkleiłem. Być może jest to jakaś bzdura, na którą się złapałem. Howgh! Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Mosteque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Tego suma złowił jakiś Włoch w rzece Pad. A z tym SS-manem w brzuchu to już przegięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Za zabicie suma pogromcy SS-manów powinna ich spotkać kara boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Aż dziwne że to artykuł z 10 kwietnia, a nie z 1go ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Już było w jerkbait się śmieje. Głosy mówią, że sum bohater zjadł dziadka Tuska insygnia nijako przemawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 bajka jak nic ale komentarz na tej stronie mnie rozwalił "No szkoda że tylko jednego opie**olila" :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jakich Jahwe esesmanow stworzyl takich ich mial. Cos z prawdy musi w tym byc, jeden taki nad Bugiem po samogonie z lokalnych grzybkow ( dziwne takie jakies byly) tweirdzil, ze zna drugiego co tygrysa wyciagnal w '69, jeszcze na swiatlach zas sam mial motor z koszem ale akumulator juz sie wyczerpal, zalal nafta i odpalil od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi