hudy76 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Avail ABU Ambassadeur 4500/4600 goły i uzbrojony 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Czyli na prawe łapsko. A propos, Hubercik widziałeś kiedyś 4500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Widział ... u mnie w szafie 4500C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Tak myślałem.Ale okrąglaki to nie moja bajka. Chyba ze 4501. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Daj znać jak gdzieś trafisz ... za sensowna kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Czyli na prawe łapsko. A propos, Hubercik widziałeś kiedyś 4500?Już mi się nie chciało jedynek dopisywać. Szpulka siedzi w 4601 C3. A zarzekałem się, że nie będę miał okrąglaka. Ale pewien Jegomość skutecznie mnie zindoktrynował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Nie mieć chociażby jednego okrąglaczka to jak bez nogi albo ręki być. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Niestety, okrąglak odpada, mam zbyt małe dłonie. Wchodziłby w rachubę tylko do "dorszowania", ale ostatnio odpuściłem sobie jazdę nad morze, za stary już jestem i za daleko, a zdarza się, że nie trafi się na odpowiednią pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Nie mieć chociażby jednego okrąglaczka to jak bez nogi albo ręki być. To jakby w ogóle nie być 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Trudno, przeżyję... Chyba, że wygram w LOTTO, ale to musiałbym założyć kurtkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Przeżyjemy razem, Alex 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Parę okrąglaczków jest naprawdę malutkich mieszczą się w naprawdę małych dłoniach, tak przykładowo pixy i 51s. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Jednak musiałbym faktycznie wygrać w LOTTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Jednak musiałbym faktycznie wygrać w LOTTO Eee tam..Czasem może wystarczyć rewizja konkretnych potrzeb,redukcja tego co jest skutkiem zbieractwa a do niczego tak naprawdę nie słuzy i sporo się da zrobić.Ja mam tylko jednego okrąglaczka(CC Bfs)ale długo się z nim nie rozstanę.Uwielbiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Kiedy ja nie potrafię się rozstać z niektórymi kijkami, a tych które mógłbym poświęcić nikt nie chce kupić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Kiedy ja nie potrafię się rozstać z niektórymi kijkami, a tych które mógłbym poświęcić nikt nie chce kupić... A to już jest problem innej natury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluzjonista Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Quantum Tour PT 101 Mg (14,1 g): Całość (156,3 g): 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Starszawe shimano DC7. Szpulka i na drugim foto tajemnica wagi i części systemu dc. W wątku o dc 7 kilka zdjęć więcej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Shimano Antares DC - szpula fabryczna. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Na mojej wadze 18,73g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 No to będziesz rzucał o 0,49 yarda bliżej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Na mojej wadze 18,73g Za dużo smalcu w łożysko wcisnąłeś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 19 Steez CT SV 19 Alfaz CT SV 19 Millionaire CT SV 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Wyścig szczurów .Pojemność użytkowa pewnie z 30 mb PE 0,4 .Długość rzutu + 5 metrów w porównaniu do ostatniego modelu .Nie daj Boże Przyłów szczupaka 60 cm miażdży szpulkę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Tomek w tej wadze muszej to na samym łożysku można 2 gramy albo i trochę więcej zaoszczędzić także niekoniecznie ta szpulka padnie pod esoxem 60 cm. Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi