pointman Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @bob jest jeszcze ostatnia sztuka do calcuty https://m.pl.aliexpress.com/item/4000074226886.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0n.store_allProduct.allProducts_34842823.4000074226886 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Szpulka Rays: Pojemność PE0.6 japonska miara = 100mObslugiwany zakres cw: 1.5g ~ 15gRotor szpuli ruchomy skopiowany na wzór szpulek svKompatybilność: 19 Steez CT SV19 Alfaz CT SV19 Millionaire CT SV Szpulka Momo:Pojemność PE0.8 japonska miara = 70mObslugiwany zakres cw: 1.5g ~ 15gRotor szpuli stały (jak w szpulkach ize factory badz alphasie stream custom)Kompatybilność: 19 Steez CT SV19 Alfaz CT SV19 Millionaire CT SV 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) A znalazłem gdzieś to wrzucam Szpulka ze starszawego i bardzo ciekawego abu ambassadeur 2500 C. Edytowane 6 Listopada 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 A masz ten multik? Uważaj, żeby Ci się Sławciu skrzynka nie zapchała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 A masz ten multik? Uważaj, żeby Ci się Sławciu skrzynka nie zapchała.Cienki ze mnie płatnik, a czasami nawet na raty kupuję ???? to się o to nie boję. 2500C posiada mój kolega. A na jebaju można kupić zadbany sprzęt w rozsądnych pieniążkach jeśli ktoś lubi taki styl i dołoży trochę cierpliwości podczas poszukiwań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Shimano Bantam 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Shimano Bantam 2018Nie tak źle Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Miałem go w łapie u Roberta. Przyjemny multik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Miałem go w łapie u Roberta. Przyjemny multik.Strasznie chodził mi po głowie. Ale jednak pozostaje niemal przy swojej pierwotnej decyzji... Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Chodził mi po głowie od wiosny. Dzisiaj po raz pierwszy, byłem z nim ponad dwie godziny nad wodą... wart zmiany decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Chodził mi po głowie od wiosny. Dzisiaj po raz pierwszy, byłem z nim ponad dwie godziny nad wodą... wart zmiany decyzji [emoji14] Właśnie problem w tym że jak kupię bantama to... Plan pierwotny za miesiąc dwa znowu powróci. Więc.... Czas na krok ostateczny. Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 ...a tym krokiem jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 ...a tym krokiem jest??? Rezygnacja z wędkarstwa ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) ...a tym krokiem jest??? MD DC Chyba moje ostatnie podejście do systemu DC ...Jak i z tym się nie polubie to Antek bez systemu DC Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Grudnia 2019 przez mifek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Rezygnacja z wędkarstwa ...Oby ten dzień nigdy nie nastąpił... Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Oby ten dzień nigdy nie nastąpił... Wysłane z mojego S60 przy użyciu TapatalkaPrawdę mówiąc jestem coraz bliżej podjęcia takiej decyzji. Dotyczy to wód będących we władaniu PZW , na szczęście są jeszcze gospodarze myślący logicznie i nastawieni na wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Czy ten MD DC ogarnie 100-120g, czy nie aż taki z niego monster ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) 19 Alphas CT SV 70SHL Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Koincydencja 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Lekka do ABU REVO ALC –BF7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Robert, gdzie taką wagę można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Piotruś, jest tego w necie od cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Robert, gdzie taką wagę można kupić?---Piotrze, 20 kilka złotych z przesyłką, przykład masz na WhatsAPP Edytowane 12 Stycznia 2020 przez M@rczysko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Już wysłałem lnk z Alll... Piotrkowi na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Wysłaliście te same linki. Dzięki, Koledzy. Już zamówiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Niestety nie znalazłem teraz takiej jak moja: do 500gr z dokładnością do 0,00Mogę ważyć kije i multiki Edytowane 12 Stycznia 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi