drag Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 ... " bo słabemu tancerzowi ..."!!! i rubiny w tyłku go uwierająRubiny nie rubiny,to tylko kamyszki.Za castermastera ja jestem kingowi dozgonnie wdzięczny.Tak się od teraz wszystkim znajomym przedstawiam.Sztos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Darek, no proszę Cię! To zupełnie jak na konferencji prasowej ze światowej klasy celebrytką Paris Hilton- Paris, czy wiesz, że w Europie jest miasto, które nazywa się Paris ?- nie? no proszę! nie trzeba było 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Abu garcia mgx. Jak widać bez łożyska z niedużą ilością plecionki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) Abu garcia winch, nieduży i mocny. Kompletna szpulka musi troszkę ważyć Edytowane 26 Marca 2022 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 winch i mgx są chyba różnego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 winch i mgx są chyba różnego rozmiaruSporo je różni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Shimano Curado 71 MGL Daiwa Alphas AIR TW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Panowie! Od czego może być ta szpulka?Moim głównym podejrzeniem jest Daiwa Millionaire 203.Szerokość ok. 25mmWysokość ok. 37-38mm Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Cvz? Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Może też być Daiwa TD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 (edytowane) Cvz? Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu TapatalkaTak myślę że właśnie od Cvz, ale nie mogę namierzyć danych technicznych nigdzie... Edytowane 24 Września 2022 przez SzczupakRzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 ... TD jak zerknąłem w stan posiadania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Cześć.Mam już trochę różnych lekkich szpul do starego steez( sv 6.3) i presso oraz alphas air stream custom , ale szukam do megabass IP 79.To taki fajny starawy podrasowany zillion ze szpulką dość lekką wyjściowo ( 14 gramów).Macie informacje, link do jeszcze lżejszej szpulki do megab IP 79?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Daiwa Zillion 1520 TW HD CC (ta wersja przełożenia z 2018 jest już nie produkowana) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Cześć.Mam już trochę różnych lekkich szpul do starego steez( sv 6.3) i presso oraz alphas air stream custom , ale szukam do megabass IP 79.To taki fajny starawy podrasowany zillion ze szpulką dość lekką wyjściowo ( 14 gramów).Macie informacje, link do jeszcze lżejszej szpulki do megab IP 79?Pozdrawiam spróbuj tej: https://pl.aliexpress.com/item/1005002197054932.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.15051c24ALceaW&gatewayAdapt=glo2poldo zilliona pe special pasuje... na alli jest też kilka innych - popatrz na polecane pod aukcją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Dzięx, już coś leci… Dam cynk jak przyleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Szpulka roro z tytanową ośką do steeza/alphasa/milionerki ct. Waga z łożyskiem. Oryginalna szpula z łożyskiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Lews super duty 300 speed spool LFS. Kompletna jak widać na zdjęciu, z łożyskiem czego już nie widać Edytowane 14 Lutego 2023 przez S.N. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Nie mam tak precyzyjnej wagi jak Slawek ale na mojej kuchennej szpulka do Lew'sa BB1- Pro wazy 20g.Masakra jak to wciaga, mam juz trzy multiki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Na początek w sam raz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 (...)Masakra jak to wciaga, mam juz trzy multiki Drobiazg, ja mam 6... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Nie mam tak precyzyjnej wagi jak Slawek ale na mojej kuchennej szpulka do Lew'sa BB1- Pro wazy 20g.Masakra jak to wciaga, mam juz trzy multiki Uważaj żeby ’’multikoza’’ nie złapała za mocno…ja tylko ostrzegam jako jeden z zainfekowanych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 (edytowane) Bledow poczatkujacego nie unikne Pawel Od razu wpadly mi w oko Lew's-y i jak zaczalem grzebac po necie i szukac informacji to znalazlem wypowiedzi Piotrka Piskorskiego i poszedlem w to. Uznalem, ze to przynajmniej taki Ryobi-Zauber z pierwszego wypustu albo Pfluger etc wsrod multikow. Szybko sie okazalo, ze o zakupie szpuli zapasowej albo jakiejs lekkiej tuningwej moge zapomniec. Teraz kiedy juz troche sam polowilem i zaczynam sie odzwyczajac od spinningowego myslenia o castingu widze, ze lepszym wyborem byloby wybor, ktorego Ty dokonales czyli Tatula, ktora jak mi sie wydaje jakosciowo w podobnym segmencie jest, lecz ilosc jej odmian, szpul zapasowych i tuningowych jest zadowalajaca i nie trudna do kupienia.Z tego co widze eksperymenty jakie sobie zalozylem w oparciu o Lew's-a wyszly by mnie o wiele taniej i logistycznie prosciej, gdybym wybral jednak Tatule.Mam nadzieje, ze udalo mi sie w koncu dobrze zestawic kij, ktory jeszcze do mnie jedzie z Lew's-em ktorego do niego nabylem po analizach netowo-tabelkowych. Jesli nie trafilem to od razu przesiade sie na Tatule. Najpierw jednak chce polowic i zobaczyc, bo jak mam wrazenie wiele "niedopasowan" korelacji kij-multik ma oprocz techniczynch bledow, ktore generuja zazwyczaj duze problemy, takze indywidualne aspekty, ktore daja dyskomfort. Wydaje mi sie, ale moge sie mylic,- ze te techniczne dopasowanie wykluczajace duze bledy udalo mi sie osiagnac. Przekonanie to jednak w 70% jest przekonaniem tabelkowo-netowym a jedanie te skromniutkie 30% to jakas tam moja niewielka wiedza praktyczna. Zobaczymy - zabawa trwa Edytowane 19 Lutego 2023 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 ... podpowiedź, można dołożyć jeszcze szpulkę ok. 12,5 g Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi