Mottle Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jak w tytule ktoś się bawił, testował, użytkuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 A to ciekawostka co panowie pisza,bo ja po sparowaniu echa drgonfly 4pro z tabletem 7cali miałem obraz podzielony na pol(echo/DV)i z cholerę nie moglem przelaczyc się na pojedynczy obraz.Moglibyscie podpowiedzieć jak to zrobić,bo już myslalem ze to jakas lipa(7 cali na pol to żaden szal,ale jeżeli jest możliwość podglądu jednego obrazu na 7 calach na pewno będzie widać więcej detali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lipkor Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 W aplikacji Wi-Fish w trakcie odbioru obrazu jest paskek na górze ekranu i masz trzy opcje:- od lewej zmiana wyświetlanego ekranu downwision / echo, samo echo i sam downwision- pauza i możliwość przeglądania wstecz-i kolejnym można zrobić print scrn.Po kliknięciu na ekranie pojawia się kolejna ikona z kilkoma opcjami ustawień wyświetlania, można zmienić kolory na wyświetlaczu itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tak z ciekawosci zapytam , "pikseloza" na powyzszych fotkach Kolegi @Lipkor, wynika z okrojenia zdiecia czy tak w rzeczywistosci obrazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lipkor Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Zdjęcia są Print Screen-ami zrobionymi na smartfonie i w dodatku to obraz z symulatora echosondy. Rozdzielczość screenów to 791x442 px, więc pewnie wszystko trochę rozjechało się po takim powiększeniu jak otwiera się w oknie przeglądarki. Mam Dragonfly 4 Pro, a ona ma z kolei rozdzielczość 480 x 272 px (szer x wys). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vip.radek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam, Panowie mam pytanko czy ktoś z was posiada lub wie gdzie można znaleźć instrukcje obsługi w języku polskim do Dragonfly 4PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmedenski Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam.Czy można poprzez aplikacje Wi-fish sterować ustawieniami echosondy oraz czy możemy wyświetlić na tablecie mapę z echa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 byk04 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 SiemkaJa nie dawno zakupiłem używkę raymarine dragonfly pro 5. Jeszcze jej nie ogarniam, czy można na niej jakoś zrobić mapę batymetryczna?Jak się zmienia czułość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Fajne to Raymarine Dragonfly Pro 5 , miałem rok , teraz Element 7 . Zobacz stronkę Marcin Kotowski Fishing , Przemysław Badyniak Carp Fishing tam koledzy fajnie objaśniają tą echosondę na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mottle
Jak w tytule ktoś się bawił, testował, użytkuje ?
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi