pele Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Część ostatniej wykonanej parti wobków pod klenia. Materiał balsa, okeiny (różne wzory) + klasyczne spraye. Wszystko pływające 3-3,5cm. Na takiego srebrno-czerwonego przez przypadek skusiłem rapkę +/-70 w tym roku (oczywiście pływa dalej bez uszczerbku na zdrowiu) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez fifek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomku, więcej oklejanek proszę To, można by rzec, typowo polska szkoła! Trochę żałuję, że coraz rzadziej widać nowych kolegów bawiących się w oklejanie woblerów materiałami...Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dawaj więcej zdjęć bo miło się patrzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomku, więcej oklejanek proszę To, można by rzec, typowo polska szkoła! Trochę żałuję, że coraz rzadziej widać nowych kolegów bawiących się w oklejanie woblerów materiałami...Witaj Wydaje mi się Januszu że kolega nie "nowy" w branży.Mam kilkanaście woblerków kupionych lata temu na aukcjach wykonanych chyba przez kolegę @pele (chociaż wydaje mi się że opisywane były jako woblery z Nowego).Chociaż mogę się mylić. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez andrklim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgadza się wobki robię już kilkanascie lat (trochę dla kolegów, dla mnie a i cos na sprzedaż zawsze zostanie). Na pewno kupował Pan od mojej osoby lub poprzez moje konto od syna. Sporo osób brało duże partie i sprzedawało na serwisach aukcyjnych i nie tylko jako swoje. (kiedyś trafiłem kilkanaście sztuk w sklepiku wędkarskim będąc w delegacji gość reklamował jako wyrób miejscowy - nie wyprowadzałem go z błędu choć miejsce ich powstania było kilkaset km na północ hehe) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Miło mi że rozpoznałem .I bez pan kolego Tomaszu.pozdrawiam.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Miło ciebie widzieć Pele Powinieneś podpisywać wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Trochę szkoda na to czasu. A wobek według moich zamierzeń ma być tani, ładny i skuteczny, każda operacja więcej to juz zmarnowany czas. Ja tam swoje wyroby rozpoznaje choć muszę przyznać że jak kumpel z pracy (trochę kolekcjoner) przyniósł te moje sprzed 15lat to nie mogłem się naoglądać sam swoich wyrobów. Tylko wtedy nie oklejałem jeszcze szmatami. Ech. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Piękne woblery i jako miłośnik polowań na klenie chętnie zakupię i wykorzystam zgodnie z przeznaczeniem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie ma problemu 6,5zł sztuka + jakaś przestłka (koło 5zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Cześć, No i ja się pochwalę, że mam 6 woblerków kolegi Pele i dobrze mi z tym.... . Bardzo ładna praca , wzorowa i już. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 WitamZostało mi kilkanaście sztuk z ostatniej zrobionej parti wobków chętnie zamienię na jakieś inne lub po prostu sprzedam.Wszystko z balsy i oklejane. Ewentualna cena 6,5zł sztuka + drobne na przesyłkę.Jeśli wymiana to na pstrągowe lub boleniowe i to raczej hand made (żyłka kolekcjonerska) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wobki 1,2,8 sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Poproszę dla mnie nr 5, 14, 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Czas trochę odświeżyć wątek. Dziś ponad 300 stelaży do wobków 3cm skręconych.Jutro jak palce wytrzymają drugie tyle a w weekend wklejanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ładne wobki gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dopiero teraz zobaczyłem w końcu ! Pele zrób coś a la pieczątka i oznaczysz błyskawicznie każdą sztukę fajnie widzieć Twoje hand made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Nie wytrzymałem. Spora część strugańców dostała wczoraj stelaże i balast. Dziś po zakończeniu kręcenia drucików przyjdzie czas na zalanie distalem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Niewielka część już po wklejaniu stelaży. Ubytki trzeba zaszpachlować, szlifowanko i w tkaninę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 A gdzie obciazenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No przecież na każdym widać. Taśma ołowiana wklejona w rowek po stelażu. Standardowo między oczkiem przednim i środkowym, dodatkowo trochę za środkowym. Na niektórych distal pokrył dlatego mniej widoczne obciążenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Też tak myślałem tylko pytam z ciekawości bardzo fajne wobki robisz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Najlepsze kolorki z zeszłego roku (mowa o skuteczności). Szkoda że nie mam już tej tkaniny (wobek z góry) dostałem kiedyś cały rękaw od bluzki od kumpla ale niestety poszła. Może ktoś coś jak co to zapraszam na priv. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Kurde patrząc na Pana wobki to bym z chęcią też okleił swoje. Tylko mi to nie wychodzi ciężka sprawa z materiałem. Wobeczki piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi