Skocz do zawartości

Woblerki hand made TP-pol kleniówki

pele

Rekomendowane odpowiedzi

Część ostatniej wykonanej parti wobków pod klenia. Materiał balsa, okeiny (różne wzory) + klasyczne spraye. Wszystko pływające 3-3,5cm. Na takiego srebrno-czerwonego przez przypadek skusiłem rapkę +/-70 w tym roku (oczywiście pływa dalej bez uszczerbku na zdrowiu)

post-59079-0-52346500-1429340719_thumb.jpg

• Like 7

Tomku, więcej oklejanek proszę :D To, można by rzec, typowo polska szkoła! Trochę żałuję, że coraz rzadziej widać nowych kolegów bawiących się w oklejanie woblerów materiałami...

Witaj :)

Wydaje mi się Januszu że kolega nie "nowy" w branży.

Mam kilkanaście woblerków kupionych lata temu na aukcjach wykonanych chyba przez kolegę @pele (chociaż wydaje mi się że opisywane były jako woblery z Nowego).

Chociaż mogę się mylić.

Edytowane przez andrklim

Zgadza się wobki robię już kilkanascie lat (trochę dla kolegów, dla mnie a i cos na sprzedaż zawsze zostanie). Na pewno kupował Pan od mojej osoby lub poprzez moje konto od syna. Sporo osób brało duże partie i sprzedawało na serwisach aukcyjnych i nie tylko jako swoje. (kiedyś trafiłem kilkanaście sztuk w sklepiku wędkarskim będąc w delegacji gość reklamował jako wyrób miejscowy - nie wyprowadzałem go z błędu choć miejsce ich powstania było kilkaset km na północ hehe)

• Like 1

Trochę szkoda na to czasu. A wobek według moich zamierzeń ma być tani, ładny i skuteczny, każda operacja więcej to juz zmarnowany czas. Ja tam swoje wyroby rozpoznaje choć muszę przyznać że jak kumpel z pracy (trochę kolekcjoner) przyniósł te moje sprzed 15lat to nie mogłem się naoglądać sam swoich wyrobów. Tylko wtedy nie oklejałem jeszcze szmatami. Ech.

• Like 2

Witam

Zostało mi kilkanaście sztuk z ostatniej zrobionej parti wobków chętnie zamienię na jakieś inne lub po prostu sprzedam.

Wszystko z balsy i oklejane. Ewentualna cena 6,5zł sztuka + drobne na przesyłkę.

Jeśli wymiana to na pstrągowe lub boleniowe i to raczej hand made (żyłka kolekcjonerska)

post-59079-0-00840600-1429959901_thumb.jpg

• Like 1

• 2 lata później...