Damian83 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Kurde patrząc na Pana wobki to bym z chęcią też okleił swoje. Tylko mi to nie wychodzi ciężka sprawa z materiałem. Wobeczki piękne Proponuje sprubować efekty są super troszkę zabawy z tym jest ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 I nie takie skomplikowane jak się wydaje!!!A i nie pan tylko Tomasz jestem. Zacznę oklejać to uzupełnię wątek. Może coś podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Pele ja łączenia normalnie odpalałem i fajnie wychodziły fakt jest taki że trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jakie łączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jakie łączenia?Za pewne chodzi o lączenia materiału na grzbiecie????????ja opalam lutownicą kolbową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Tomku mam gdzieś taką "szmatkę" jak na wobku ze zdjęcia-jak odnajdę to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) To łączenie to ja już dawno zapalniczką opalam i dociskam palcem. Tak że spoko.W ramach oderwania od maluchów zrobiłem sobie kilkanaście boleniówek. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez pele 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 A tak zapytam gdzie zaopatrzasz się w material? Boleniowe fajne też będą oklejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Oczywiście. Folia alu pójdzie na nie. A tkaniny póki co na popularnym serwisie aukcyjnym All..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretek Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Jestem pod wrażeniem wykonania,piękne woblerki.Zachęcają by samemu spróbować wykonać "swoje "pierwsze.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 To jeszcze jedna focia z zeszłorocznej produkcji.Wielkość 3-3,5cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 To jeszcze jedna focia z zeszłorocznej produkcji.Wielkość 3-3,5cmSuper są te kleniówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 To jeszcze jedna focia z zeszłorocznej produkcji. Wielkość 3-3,5cm Świetne . Sam muszę kiedyś spróbować takiego oklejania. Musze tylko trafić na odpowiedni materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 To jeszcze coś na nocne kluski. Te modele przyniosły najwięcej brań właśnie o zmroku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Kurde kupię gdzieś materiał albo żonce coś buchnę, tylko się mi wydaje że jak się skapnie to będą moje ostatnie wobki. Tomku a możesz napisać jaki klej używasz ? Mam kilka korpusów boleniowych tylko są pomalowane farbą gruntującą ( śnieżka ) nie będzie to problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Klej to klej polimerowy. Ja używam w małej tubce ale są też w większych opakowaniach plastikowych.A podkład nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Dziś malowanie grzbiecików jutro oczy i lakier bezbarwny bo zawsze po Caponie jakieś takie matowe te oklejone korpusy się robią chyba za duża wilgotność w powietrzu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Klej to klej polimerowy. Ja używam w małej tubce ale są też w większych opakowaniach plastikowych. ace4e86a47c5b88fa2ef7b45aed9.jpgA podkład nie przeszkadza.dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Wieści z warsztatu część dalsza.Stelaże powklejane czas na szpachlowanie miejsc gdzie klej wpłynął bardziej no i szlifowanko. Z taką partią zejdzie pewnie z tydzień albo i więcej. Ale potem to co najprzyjemniejsze czyli oklejanie tkaninami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Ale mrowisko fajnie to wygląda. Czym klej podajesz w szczelinę na stelaż? Edytowane 15 Grudnia 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Spinaczem hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Widzę że nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jeszcze trochę tegorocznych wyrobów zanim będą skończone te na następny sezon.Pływające piąteczki (z piany) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ładne fajny wzór na pstrągowe woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi