pele Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Pomimo że są przygotowane pod dwie kotwy ja do łapania daję jedną, przeważnie na oczku dolnym tylne puste (na przelewach i opaskach) . Kotwiczka 8 a nawet 10 w zupełności mi wystarcza . Stosuję je także na pstrągach w małych ciurkach , ale tu to już kotwica z tyłu i na pewno dobra 8 minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie ma problemu z zapięciem klenia/jazia na środkowej kotwicy na 3 cm wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jakoś nie zauważyłem dużej różnicy w ilości zacięć i spadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Kwiecień tuż tuż to trzeba przyspieszyć z wklejaniem sterów. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Kwiecień tuż tuż to trzeba przyspieszyć z wklejaniem sterów. 20180315_060938.jpgBędą na sprzedaż? poproszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Oczywiście jutro coś trafi na giełdę i do tych co pisali wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dla zainteresowanych trochę czosnku w kolorkach na sprzedaż:http://jerkbait.pl/topic/107133-woblerki-kle%C5%84-ja%C5%BA-oko%C5%84/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Mała partyjka w przygotowaniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Pracowity Wielki Piątek się zapowiada. Czas w końcu porobić odlewy z nowej formy. Ale najpierw z setka stelaży do wygięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Taki tam projekcik postanowiłem dokończyć. Tylko jak to okleić szmatą? A mam ciekawy pomysł z kolorem tylko czy wyjdzie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Taki kształt i cała konstrukcja są już ciekawe dobry pomysł ale pracochłonny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Sympatyczna wygrana aukcja na znanym portalu. Mam tkanin do końca mojego strugania za naprawdę niewielkie pieniążki. Aż się gęba cieszyła jak otwierałem wielką paczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Jeszcze jeden kawałek do kompletu osobiście doręczę twoje oklejanki to już chyba wizytówka całokształtu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Miała być środa na rybkach a tu żona sobie fryzjera wymyśliła i dzieciaki pod opiekę do taty. Ale co tam mały uspany starsze komp to stary nożyk i deska trochę drzewa i do boju.Dziś dzieciaki na podwórko to oszlifowane już będą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Myślałem że to rzodkiweka z czego to wycinasz? Edytowane 10 Maja 2018 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Końcówki kopii rycerskich. Balsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Ostatnia partia w tym roku. Stery i siup do wędkarzy.Standard 3,5cm pływaki oklejane (trochę test nowych tkanin) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zainteresowanych zakupem zapraszam:http://jerkbait.pl/topic/111452-woblerki-kle%C5%84-ja%C5%BA-oko%C5%84/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Konkretna kupa wobasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Powoli czas zabrać się za woblery na sezon pstrągowy 2019. Będą pływające szósteczki o spokojnej pracy. Wszystko będzie w szmatach z nowym malowaniem. (Czas się wziąć za malowanie aero) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Tomku a skąd Ty tyle szmatki weźmiesz ...? Od żony czy dziewczyny ( bez wiedzy właścicielki ) to może być ostatnia szmatka jaką nakleisz ... hihihii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Tkanin mam taki zapas że do końca życia już starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi