pretorian297 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam , choć bardziej biegam z Spinem nad wodą , ale tez lubie połowić stacjonarnie , Moja propozycja czy tez Pytanie być może ktoś chciałby sie złożyc pół na pól na Zanęty typu Pellet jakiś lepszych firm jak Dynamite baits itp. O co mi Kaman a wiec mozna sie spotkac w sklepie i przeznaczyc powiedzmy 300 zł ( na głowe wiadomo po 150zł ) na zakupy pellet 4 , 6 , 8mm kulki itp ( łowie bardziej na Methode niż Karpie ) czyli bardziej sie nastawiam na mniejsze Pellety i kulki . I sume podzielic na Pół , no wiadomo zanety Pół na pół ......... nie zalezy mi na Oryginalnych Opakowaniach przesypie sobie do zastepczych opakowań . Problem jest tylko taki ze nie mam żadnej Wagi by uczciwie przesypać zawartość pelletu itp , być może ktoś by miał taką Wage , bo kulki można policzyć ale pellet to by było nawet zabawne !!! oczywiscie nie miał zamiaru tego robić. Gdyby ktoś preferował moja propozycje prosze dac znac Sklepy tylko w Poznaniu . Pozdrawiam Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Trochę to zawiłe... Nie lepiej poszukać mniejszych opakowań? Np Lorpio robi nawet 200g pellety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W każdym spożywczym Ci zważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam , interesuja mnie wlasnie dokladnie firmy , powiedzmy z troszke Wyższej półki . A niestety kilka takich Paczek i 100-wka pęka , a chcialbym w kilku a nawet nie bedąc skromny kilkanascie smaków itp. A jakos na experymenta wydac kilkaset papierków nie mam ochoty , to są pellety , kulki , zaneta , dipy i wiele wiele innych . Dzieki za podpowiedzi ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi