Skocz do zawartości

Zakupy ( na Współe ) Feederowe Dynamite Baits itp

pretorian297

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , choć bardziej biegam z Spinem nad wodą ,  ale tez lubie połowić stacjonarnie , Moja propozycja czy tez Pytanie być może ktoś chciałby sie złożyc pół na pól na Zanęty typu Pellet jakiś lepszych firm jak Dynamite baits itp.

O co mi Kaman  a wiec mozna sie spotkac w sklepie i przeznaczyc powiedzmy 300 zł ( na głowe wiadomo po 150zł )  na zakupy pellet 4 , 6 , 8mm  kulki itp     ( łowie bardziej na Methode niż Karpie )  czyli bardziej sie nastawiam na mniejsze Pellety i kulki .

I sume podzielic na Pół , no wiadomo zanety Pół na pół .........   nie zalezy mi na Oryginalnych Opakowaniach przesypie sobie do zastepczych opakowań  .

Problem jest tylko taki ze nie mam żadnej Wagi by uczciwie przesypać zawartość pelletu itp , być może ktoś by miał taką Wage , bo kulki można policzyć ale pellet to by było nawet zabawne !!!   

oczywiscie nie miał zamiaru tego robić.

Gdyby ktoś preferował moja propozycje prosze dac znac 

Sklepy tylko w Poznaniu   .

Pozdrawiam Mario

Witam , interesuja mnie wlasnie dokladnie firmy , powiedzmy z troszke Wyższej półki .

A niestety kilka takich Paczek i 100-wka pęka , a chcialbym w kilku a nawet nie bedąc skromny kilkanascie smaków itp.

A jakos na experymenta wydac kilkaset papierków nie mam ochoty , to są pellety , kulki , zaneta , dipy i wiele wiele innych .

Dzieki za podpowiedzi ........

post-53140-0-66838200-1429625077_thumb.jpg