Gofer2005 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 WitamPotrzebuję na szybko informacji co to za młynek bo mam okazję kupić za małe pieniądze, ale nic nie mogę o nim znaleźć jedynie że to made in japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomek10 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeżeli to jest taki model jak w linku to bierz nawet się nie zastanawiaj. Dodasz 3 łożyska i masz twinpowera w obudowie symetre.http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=261 p.s. okazyjna cena to max 300zł,zależy też od stanu w jakim jest młynek Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Atomek10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Konstrukcyjnie praktycznie masz Stradica 4000 FE, konstrukcja prosta, mocna. Możesz śmiało dorzucić łożyska, jeśli nie wymienił wcześniej to na prawą stronę idzie jeśli dobrze pamiętam 7x13x4 a pod wormshaft 3x6x2,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dzięki panowie może uda mi się dobrą cenę osiągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mam ten model w rozmiarze 2000. Bardzo miły młynek, dobry nawój. Mógłby mieć nieco bardziej precyzyjnie dozowany hamulec. Ale to już marudzenie związane z łowieniem na linki 2-3 lb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Aukcja nie osiągnęła ceny minimalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi