XTR Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam.Mam do Kolegów konkretne pytanie: Czym się różni wędka spinningowa "St. Croix AVID AS86MHF2" od "St. Croix AVID AVS86MHF2" ???Bardzo proszę o informacje na ten temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) AS - to starsza (dużo) seria. Znam takich co twierdzą, że lepsza ps. o ile pamiętam w opisie, max cw. w AS był o 1/4 oz większy. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez doktorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Z tego co czytałem to AS to starsza seria, bez IPC (czy jak tam się ta technologia zwie w StC). AVS to nowszy model Avida, z nowymi technologiami. Podobno stara seria jest lepsza Doktorek mnie uprzedził Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Lepsza czy gorsza diabli wiedzą co komu pasuje , AS szybciej przechodzi w ugięcie , interesował mnie ten temat i to co zebrałem z info właścicieli można w skrócie tak opisać. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTR Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Dziękuję Kolegą za dotychczasowe informacje. Jeśli ktoś coś jeszcze wie na ten temat to proszę o info.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie wiedziałem gdzie zapytać i wypadło że tutaj . Panowie gdzie można dostać te blanki ? ( interesuje mnie ten do 28 gr) . I czy 3SC86MHF2 to ten sam blank tylko nowy wypust ? I czy ktoś miał już z nim do czynienia (3SC ) i czy są różnice między nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Przede wszystkim dostać w tej chwili AS86MHF2 graniczy z cudem A i AVS86MHF2 z drugiej ręki też wcale nie łatwo kupić. Generalnie blank starszej serii AS rolowany ręcznie, a AVS wtryskarka.Reasumując - obydwie wędki zaje..ste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja mam i mogę sprzedać gdyby ktoś bardzo potrzebował... ???? bo u mnie leżakuje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja mam i mogę sprzedać gdyby ktoś bardzo potrzebował... bo u mnie leżakuje Masz stary blank AS86MHF2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie. ???? Mam AVS86MHF2 i nie blank a wędkę - fabryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi