krokkop Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam serdecznie . Wasate Damy ruszyly dopiero po zmroku ! Caly dzien musielismy sie meczyc 50- cio cm kleniami ! Do obejrzenia w innym watku ! Sprzetowo phenix bez tytanow ! Stara daiwa turek ! Swierza zylka 0,20 ! Wobek J. Widla. Lokomotywa +75 cm . Hol trwal 2 min ! Pozdrawiam Zbigniew 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ladne brzanisko na otwarcie watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Śliczna Barbara gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Baśka marzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam serdecznie . Wasate Damy ruszyly dopiero po zmroku ! Caly dzien musielismy sie meczyc 50- cio cm kleniami ! Do obejrzenia w innym watku ! Sprzetowo phenix bez tytanow ! Stara daiwa turek ! Swierza zylka 0,20 ! Wobek J. Widla. Lokomotywa +75 cm . Hol trwal 2 min ! Pozdrawiam Zbigniew image.jpgimage.jpgGdzie takie biorą??? Chyba jest teraz okres ochronny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Gdzie takie biorą??? Chyba jest teraz okres ochronny...Dortmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 brawo przystojna Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Gdzie takie biorą??? Chyba jest teraz okres ochronny...Tam gdzie takie biorą okres ochronny zaczyna się od 15.05 i trwa do 15.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Piękna panna ! Szkoda , że u mnie takie nie pływają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Fantastyczna Basieńka Zbychu!!!Pogratulować i życzyć kolejnych spotkań z TAAAKIMI Panienkami!!! Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Arku nie dziwota, że tak mu micha się cieszy .Piękna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 bardzo ładna ta Maryna juz sie do lipca doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Brzana ślicznota. a i wobek też zacny Zbyszek gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mial ktos na zestawie pstragowym, podczepiana Brzane taka dobrze ponad 80" ???? w Marcu mialem taka "przyjemnosc" troche mnie "przeczolgala"po dolku, teraz wiem dlaczego mowicie ze to "lokomotywa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mariusz takich za kapotę trafia się sporo szczególnie jesienią na niżówce. Oczywiście takie się nie liczą i staram się o nich szybko zapomnieć bez względu na to jakie były duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Piękna panna , gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 super , nie którzy to mają fajnie taka rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pogratulować brzanki.Ja już doczekać lipca się nie mogę, kompletuję woblery, robię następną wędkę, myślę jak to będzie jak znowu siądzie. Jak złowiłem pierwszą z premedytacją tak wpadłem po uszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam . Dzis trafiłem 2 brzanki . 60 cm i 70 cm . Wobki J.Widla rządzą ! Sprzetowo bez zmian ! M 1 - 10 lb 2.9 m phenix , stara daiwa , żyłka 0.20 pozdrawiam Zbigniew 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zdjecie pod woda, rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No miazga dla oczu , i na moje ulubione wobki , Gratulacje i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam . Dzis trafiłem 2 brzanki . 60 cm i 70 cm . Wobki J.Widla rządzą ! Sprzetowo bez zmian ! M 1 - 10 lb 2.9 m phenix , stara daiwa , żyłka 0.20 pozdrawiam ZbigniewPiękne rybki, gratuluję Mam pytanie całkiem z innej beczki. Co to za zegarek? Całkiem ciekawy:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Citizen aqualand eco drive - promaster 2111 -08 B pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi