Guzu Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tak jest Guzu. Bez marzen nie da rady. Teraz czas na glowatke. Za rok zaczynam.... Trzymam kciuki za realizacje marzenia Tez moze kiedys zaczne celowac w takie ryby. Na razie poza zasiegiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ładnie panowiie łowicie, ja byłem w niedzielę pożegnać sie z moimi baśkami ale czy napewno to był ostatni raz to nie wiem San obdarzył mnie swoim złotem w ilości 6 sztuk, najlepszą przynętą był woblerek Jugolek.Złowiłem jedna brzanę która miała swieże rany jeszcze krwawiące chyba po wydrze ale czy napewno to nie wiem a Wy jak myślicie?Co najlepsze ryba zasała wobka i ostro walczyła swoją drogą ciekawe czy uda się jej przeżyc i czy to jej się zagoi, mam nadzieję że w następnym sezonie złowię ją jeszcze raz ale już ładniejszą 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. korol Opublikowano 12 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Prawdopodobnie ostatnia w tym roku. 77/78 - ręce zmarzły. Edytowane 12 Października 2015 przez korol 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 O właśnie, tak ciągle się zastanawiam: dokiedy można się spodziewać brań brzany? Do kiedy łapaliście swoje ostatnie brzany w roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Piotrek, gratulacje, przede wszystkim za wytrwałość ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 No Piotrek... dałeś do pieca! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 O właśnie, tak ciągle się zastanawiam: dokiedy można się spodziewać brań brzany? Do kiedy łapaliście swoje ostatnie brzany w roku? Wg angielskich for, zimna woda nie przeszkadza i można je łowić do bardzo późna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wg angielskich for, zimna woda nie przeszkadza i można je łowić do bardzo późna. Tak tylko im zimniej tym łatwiej o podhaczenia. Ja już nie łowię bo każde próby w zimnej wodzie kończyły się w ten sposób.Sezon zamknięty - czekam do lipca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Piotrek, gratulacje, przede wszystkim za wytrwałość !Dawid , zauważ że Piotrek napisał "Prawdopodobnie ostatnia" . Podziwiam , cóż znaczy miłość .Piotrek , gratulacje i pełny szacun . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dawid , zauważ że Piotrek napisał "Prawdopodobnie ostatnia" . Podziwiam , cóż znaczy miłość .Piotrek , gratulacje i pełny szacun .Już przy przedostaniej korciło mnie, by napisać o zakończeniu brzanowego sezonu. A wyszło, że i tak nie wytrzymałem W tym roku wciągneły mnie bez reszty. Także, kto wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tak tylko im zimniej tym łatwiej o podhaczenia. Ja już nie łowię bo każde próby w zimnej wodzie kończyły się w ten sposób.Sezon zamknięty - czekam do lipca. U mnie znów jest inaczej we wrześniu i październiku podhaczenia zdarzają się rzadziej niż latem ale i ryb łowię zdecydowanie mniej ale za to chyba lepiej mnie cieszą złowione te późną jesienią.Tutaj baśka złowiona z weekendu jedno branie na cały dzień ale za to jak mnie cieszyło 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 To była moja ostatnia brzana w tym sezonie, baśki zeszły z letnich miejscówek, trzeba czekać aż do lipca 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Pięknie wybarwiona ta Twoja Barwenka. Po ostatnim wypadzie raczej na pewno nie wrócą na stare śmieci. Ale mam miejsce na nizinnym odcinku, musimy spróbować bo się pokazały w sporych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Może bardziej wieści z pod wody niż z nad ale... https://www.youtube.com/watch?v=nCevOU0xBrM&feature=youtu.be Efekt zostawienia kamery na dnie napływu filaru mostu Mam nadzieję, że wkrótce zamieszczę także zdjęcia tych brzan. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulciu17 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Dobrze widzieć ze przynajmniej ryby tutaj są wypuszczane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi